AZ INNOVATE UK BAJNOKAIVAL PÁLYÁZHATSZ A BRIT KORMÁNY PÉNZÜGYI TÁMOGATÁSÁRA!

Kedves Cégvezető!

Az angolok évszázadokra visszamenőleg adományoznak címeket, kitüntetéseket, tiszteletbeli tagságot, megkülönböztető neveket legjobbjaiknak. Ez persze mindig látványos ceremóniával jár és az ezt követő – no nem az angol visszafogottságra jellemző – állófogadásokkal.
Teljesen mindegy, hogy a tudomány, a sport, a művészetek, a jótékonyság, vagy akár a gazdaság területén végzett kiemelkedőt a kitüntetett személy, a lényeg, hogy valami maradandó értéket adott a nemzet fejlődéséhez. 

Számunkra öröm és büszkeség, az innovatív magyar cégek számára pedig garancia, hogy a brit kormány pályázati pénzeiért felelős, INNOVATIV UK egyik volt döntéshozója, igazgatója, sőt,  a The Pitchfest National Champion for Innovate UK címet is elnyerő Ian Tracy lesz az egyik szakmai előadó februári workshopunkon.

Ian Tracy több, mint tizenkét éve tevékenykedik vezetőként az Egyesült Királyság és a nemzetközi KKV növekedés és finanszírozás területén, valamint a regionális és ágazati befektetési előadás sorozatnak lebonyolításában olyan intézmények számára, mint az STFC, a CERN, az Innovate UK, a Knowledge Transfer Network és az European Enterprise Hálózat. Kitüntetett előadó, kormányzati szintű jelentős kapcsolati tőkével rendelkező, valamint saját sikeres vállalkozásait is vezető üzletember.

 

TULAJDONOD LETÉTBE HEYEZÉSE NÉLKÜL  KAPHATSZ BRIT ÁLLAMI TÁMOGATÁS SIKERES PÁLYÁZAT ESETÉN

Az INNOVATIVE UK az elmúlt 12 évben több, mint 2,2 milliárd fontot fektetett be a 11 ezernél is nagyobb számú projektbe, amely mára nagyságrendileg 16 milliárd font bruttó hozzáadott értéket és 70 ezer munkahelyet teremtett az Egyesült Királyság gazdaságában.
A brit kormány akkor is finanszírozza ötletedet, termékedet, ha a céged mérlege negatív.
Sőt, az sem utolsó szempont, hogy fedezetként nem kell tulajdonodat letétbe helyezned a pályázati összeg elnyerése esetén! 

Meghívunk online UK Grant and R&D Workshopunkra, ahol londoni szakértőinktől megtudhatod:

  • Mit kell még tenned annak érdekében, hogy céged £25 000 – £2 000 000 összegű támogatást kaphasson a brit kormánytól?
  • Pontos ütemtervet kapsz arról, hogy ha 2021. május 26-án van a pályázati anyagok beadási határideje, milyen ütemben kell lépned, és mit kell tenned a siker érdekében?
  • Milyen kritériumoknak kell megfelelnie cégednek, hogy sikeres páyázatot zárhasson? 
  • Londoni szakértőink segítségével 2021. nyarán már a számládon landolhat az elnyert támogatási összeg!

JELENTKEZZ BÁTRAN, ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL!

Az új pályázatra 2021. március 01-ig regisztrálhatsz, a beadási határidő pedig május 26!


A SZEMPONTRENDSZER

A brit kormány pénzügyi támogatási alapkai – R &D vagy akár Grand – az alábbi szempontok figyelembevételével döntenek a támogatás elnyerését illetően:

  1. Milyen társadalmi – gazdasági problémára ad megoldást a terméked, szolgáltatásod?
  2. Miért nem tudta ezt korábban senki sem megoldani? Mitől innovatív?
  3. Mi az adott szektorban a zavaró tényező és milyen változást jelenthet a termék/szolgáltatás az üzleti életben és milyen hatása lesz a társadalomban?
  4. Milyen megtérülés, profit (ROI) várható?

JELENTKEZZ BÁTRAN, ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL!

Az új pályázatra 2021. március 01-ig regisztrálhatsz, a beadási határidő pedig május 26!

A UK – CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™   HIBRID KONFERENCIA MEGÉPÍTETTE A HIDAT LONDON ÉS BUDAPEST KÖZÉ. MOST MÁR CSAK ÁT KELL SÉTÁLNOD RAJTA

 

Vitathatatlan, hogy azok a cégvezetők, akik a Covid19 okozta lehetetlen gazdasági környezetben az előre menekülést, az építkezést, a tanuláson át vezető fejlődést választják, nagy eséllyel győztesként kerülhetnek ki a gazdasági válságból. Európai statisztikai adatok támasztják alá, hogy a külföldi piacokra törekvő cégek 45% -t a jelenlegi válság a globális piacra lépésük kellős közepén érintette, de nem adták fel tervüket. Kitartva eredeti elképzelésük mellett folytatják terjeszkedésüket új piacok meghódítására.  Ha azon cégvezetők közé tartozol, aki a közeljövőben fogja vállalkozását kiterjeszteni az országhatárokon túlra, akkor mindenképpen hasznos Richard Burge Chief Executive of London Chamber of Commerce & Industry a UKCEBS-ot megnyitó gondolatainak meghallgatása.


MAKE CONNECTION! BUILD BRIDGES!