Veszteség? Nem létezik! A LEAN módszer legyen céged egyik innovációja!

UK - CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™
2020 TECHNOLÓGIA – INNOVÁCIÓ – BEFEKTETÉS
2020. október 06.

PANELISTA? SZPONZOR? KIÁLLÍTÓ? VAGY MINDHÁROM?

Ugye megingathatatlanul hiszel abban, hogy terméked, szolgáltatásod megérett a nemzetközi piacra? Ugye az sem kérdés a számodra, hogy a londoni City üzletemberei, döntéshozói azért szelik át fél Európát, hogy egy kölcsönösen gyümölcsöző együttműködés jöhessen létre a magyar cégekkel? Azaz, egészen péntekig úgy volt, hogy átszelik, viszont a szeptember 01-vel hozott határzár miatt hibrid rendezvényt tartunk. Ami csupán annyiban érinti magyar vendégeinket, hogy a külföldi résztvevőkkel online, élő adásban fognak kapcsolatot teremteni, beszélgetni, bizalmat építeni. Részleteket később közlünk.

A BREXIT adta kényszer, ugyanakkor lehetőségek is aktivitásra, erőteljesebb nyitásra késztetik a brit üzletembereket a közép-európai, ill. magyar piacok felé. Kiállítóként, szponzorként mindig erőteljesebb, hangsúlyosabb a megjelenés a rendezvényeken való részvétel, sőt, nemcsak a helyszínen, hanem már ezt megelőzően is megkezdjük a cég bemutatását kétnyelvű kommunikációnkban az angol és a magyar piac számára, ami brandépítő, a cég presztizsét növelő PR&Marketing lehetőség.

Arról nem is beszélve, hogy panellistaként a megújuló energia, a mesterséges intelligencia, az IT, IoT, a fenntarthatóság, a környezetvédelem, e-smog védelem témakörében – szektortól függetlenül – hallathatod hangodat, elmondhatod a témával kapcsolatban céged innovációit, szakmailag erősítheted saját és céged megítélését.

118344437_753426672110282_7199303102403286945_n
118209536_777740156318838_7434968393027207319_n

5 OK, AMIÉRT A BUSINESS SUMMIT KIHAGYHATATLAN SZÁMODRA:

⦁    Londont csupán kezdő lépésnek tekinted a világpiac felé
⦁    érdekel, hogyan kaphat innovációd jelentős pénzügyi támogatást a brit kormánytól
⦁    brit és közép-európai befektetőkkel, angyal befektetőkkel akarsz találkozni, üzletelni
⦁    valós kapcsolatokra akarsz szert tenni a londoni üzleti elit köreiben
⦁    hiszel abban, hogy terméked, szolgáltatásod a brit piacon is sikeres lesz
⦁    hazai nagyvállalatok, gyártók képviselőivel szeretnél találkozni

MEGNÉZEM A VIDEÓT

A NAVONA – FASHION ÉS A UKCEBS AZ ATV-n:

VESZTESÉG? NEM LÉTEZIK! A LEAN MÓDSZER LEGYEN CÉGED EGYIK INNOVÁCIÓJA!

A 76 milliárd dolláros vagyonú amerikai üzletember, Warren Buffet három dolog miatt híresült el:
⦁    a világ legsikeresebb befektetője
⦁    Naponta 500 oldalt – igen, oldalt!!! – olvas, ami gyors döntéshozó képességét acélozza a hatalmas információ birtokában
⦁     Elképzelhetetlennek tartja sikerességét rendszer és tanácsadói testület nélkül

Szponzoraink között köszönthetjük a 11 éve működő RESULTATOR Kft.-t, akik 256 folyamatot, 2718 tréning résztvevőt láttak el tanácsaikkal, és €10.722.125 veszteséget minimalizáltak a LEAN módszer segítségével ügyfeleik számára.

Az innovatív cégek nemzetközi megítélését a megkötött szerződéseken túlmutatva az is jelentősen meghatározza, hogy mennyire gördülékenyek a rendszerfolyamatok, mennyire tudja a management a veszteséget minimalizálni, hogyan képes a belső céges kommunikáció a munkavállalókat célorientált csapattá kovácsolni, és milyen magasságokba képes az ügyfélelégedettséget tornázni az a fránya statisztika.

Mikor van szükség egy tehetséges, innovatív cégnek a RESULTATOR tanácsadóinak, trénereinek a tudására?

Ha a panaszok száma megnőtt, ha „Nem vagyunk elegen”, ha lassú az ügyfélkiszolgálás, ha a fejlődésnek köszönhetően növekvő az ügyfélelvárás, ha tisztázatlanok a dolgozói feladatkörök, ha magas a fluktuáció, ha hatósági bírságot szeretne a menedzsment elkerülni. Vagy ha csak egyszerűen jobb akar lenni a versenytársainál, és meg sem áll a tulajdonos tekintete a nemzetközi piaci megmérettetéshez, akár az angol piacon történő bizonyításhoz.

A vállalatirányítás és a folyamatok Lean szempontú diagnosztikája során a Resultator felméri a vállalat üzleti folyamatait és 9 kritikussági szempont alapján meghatározza a Kritikussági Mutatót (KM). A Kritikussági Mutató alapján kiválasztják azokat a folyamatokat, ahol adott idő alatt a legnagyobb hatékonysági előrelépést érhetik el a Lean eszközeivel.

A diagnosztika másik fontos eleme a Hammer Vállalat- és Folyamatérettségi szint felmérés (Process and Enterprise Maturity Model, PEMM). A PEMM modell szerint a szervezet fejlettségét és teljesítményét a leggyengébb képességeik határozzák meg. Amíg azokon nem javítanak, hatástalan a többi területeken fejleszteni.

Ha szeretnél kiállítói standot, vagy szponzorként a panelben ülni, és a beszélgetésen keresztül információkat is megosztani okos céged okos termékeiről, jelezd szándékodat a szervezőknek!

BUILD BRIDGES! MAKE CONNECTIONS!

SZPONZORAINK, STRATÉGIAI PARTNEREINK:

ukcebs