A VERSENY ELINDULT! VAJON KI LESZ ANGLIA KÖVETKEZŐ LEGGAZDAGABB EMBERE?

ANGLIA, A LEHETŐSÉGEK ORSZÁGA. TE MIÉRT HAGYNÁD KI?!

A brit Vogue magazin után soron következő második kedvenc hírforrásunk, a The Sunday Times a napokban jelentette meg Anglia leggazdagabb embereinek listáját. A lista mind a személyeket, mind pedig tevékenységeiket, piacon betöltött szerepüket tekintve impozáns, nem beszélve a szolídnak nem mondható vagyonról, melyek csupán néhány pont-pont-vesszőcske formájában informálják a kíváncsi olvasót. A rövid számadatok viszont ne tévesszenek meg senkit: miután a szigetországról van szó, a milliárdos tételek itt kőkemény angol fontban értendők.

Brexit ide vagy oda, tény, hiszen az újság is megírta, hogy az Egyesült Királyságban 151 font-milliárdos él. Van köztük energetikai cég, megtaláljuk a TopShop alapítóját, vagy éppen Roman Abramovichot, a Chelsea FC tulajdonosát. Lássuk be, hogy 151 font-milliárdos elég nagy szám egy ilyen „kicsi” szigetnek, nem igaz? Pedig ők azok, akik közt bár bőven akad külföldi vagy kettős állampolgárságú mágnás, mégis úgy döntöttek, hogy Nagy-Britanniában fognak élni, itt építik fel karrierjüket, és itt viszik sikerre üzleti tevékenységeiket. 151 embernek – ezt már biztosan tudjuk – ez bejött.

LENNÉL A SZÁZÖTVENKETTEDIK?

Londoni üzleti tevékenységünk során, folyamatosan kapcsolatban állva a magyarországi vállalkozásokkal, nap, mint nap azt látjuk, hogy rengeteg tehetséges, kiváló termékkel és szolgáltatással rendelkező hazai vállalkozás nem tud, vagy éppen nem mer nyitni London, és az Egyesült Királyság felé. A félsz oka leginkább a piaci helyismeret és a kapcsolati tőke hiánya, amit néhány éve az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Bridgehead-NotworkingTM üzletember találkozók szervezésével, valamint a DO, TELL & HELP szolgáltatásunkkal teszünk könnyebbé a magyar üzletemberek számára. Azok, akik az elmúlt évek alatt igénybe vették szolgáltatásainkat, jól döntöttek, mert bár London a világ legdrágább városa, ugyanakkor a planéta 5. leggazdagabb országának fővárosa is egyben, ami még az aktuális gazdasági helyzetet tekintve is megingathatatlannak tűnik.

ISTEN VELED MAGYARORSZÁG!

5 DOLOG, AMIT A DO, TELL & HELP A MAGYAR VÁLLALKOZÁSOKNAK BIZTOSÍT LONDONBAN

Hosszú évekre visszanyúló londoni tevékenységünknek, piaci ismeretünknek és széles, az üzleti élet mércéjével mért értékes kapcsolati tőkénknek köszönhetően lehetőségünk nyílik arra, hogy kiszámítható, megbízható és professzionális támogatást nyújtsunk a hazai vállalkozásoknak az alábbiakban:

  • Kereskedelmi képviselet │ Helyismeret, erős kapcsolati tőke, jogi képviselet, piackutatás, tárgyalások előkészítése és levezetése, szerződéskötésben való részvétel, projektmenedzsment, nemzetközileg elismert PRINCE2 kvalifikációval
  • A hiányzó TŐKE, illetve a vállalkozás fejlesztéséhez szükséges anyagi feltételek megteremtése │ A brit kormány STARTUP cégek számára elkülönített alapjából, összeghatár nélkül │ Szakmai és/vagy pénzügyi kockázati tőkebefektetők bevonása │ Pályázati alapok felhasználása, aktiválása
  • Stratégiai partnerek bevonása, akik a londoni piacon már számos nemzetközi cég fejlesztésében vettek részt sikeresen
MILYEN TÁMOGATÁST NYÚJTANAK A STRATÉGIAI PARTNEREK?

MIKE │ Aki természetesen vezetéknévvel is rendelkezik, melyet diszkréten kezelünk, autóipari cégének köszönhetően font-milliárdos lett. Jelenleg problémamegoldóként, üzleti stratégaként segíti partnereit – ahogy a mi üzletfeleinket is – üzleti céljaik elérésében. Hiszi, hogy a „mindset”, vagyis a gondolkodásmód az, ami meghatározza tetteinket, életminőségünket. Az befolyásolja a sikereinket, hiszen ahogy mondják: amit már egyszer kitaláltunk, azt meg is tudjuk valósítani. Ahogy a negatív, úgy a pozitív energiákat is vonzzuk, vagyis ha előremutató a gondolkodásunk és mind a magánéletben, mind az üzleti tevékenységeink során eképpen is cselekszünk, annak csak egyetlen egy eredménye lehet, mégpedig a SIKER!

JOHN │ A pénzember. Lendülete és energiája elsöprő, és híres arról, hogy miden alkalommal, amikor egy tehetséges startup cég kér tőle projektfinanszírozással kapcsolatban segítséget, izgatottan veti rá magát a megoldandó feladatokra. A brit kormány hatalmas összegekkel támogatja az angliai alapítású – akár külföldi tulajdonban lévő – startup cégeket, melyek állami támogatásának lehetőségét John szigorú feltételrendszer alapján nagy biztonsággal képes prognosztizálni.

WILFORD │ A Westminster Council tagjaként politikai karrierjét építve ezidáig norvéd, svéd, indiai és román cégeket tett sikeressé a brit piacon. Tevékenységét üzletfejlesztési tapasztalataira alapozza, mellyel ugrásszerű növekedést képes biztosítani a brit piacra lépő vállalkozások számára.

JULIAN │ Nemcsak a rögbiért, de a Harley-Davidsonokért is rajong – rossz ember tehát már eleve nem lehet -, emellett számos londoni székhelyű nemzetközi cégvezetőnek segít a kintlévőségkezelés, a fizetőképtelenség és az adóssságkezelés témakörében.

GEOFF │ 20 éves multinacionális területeken szerzett top-manager tapasztalata során alapozta meg kapcsolati tőkéjét. Jelenleg egy amerikai digitális cég igazgatósági tagjaként cégvezetők, befektetők számára tart előadásokat világszerte, hogy aztán egy közös, anyagilag is sikeres projektbe terelje őket. Üzleti támogató tevékenysége mellett rendszeresen publikál, üzleti könyveket ír és felsővezetők részére tart tréningeket.

DO, TELL & HELP

Mi azok vagyunk, akik meg mertük tenni. Hosszú volt az út, és bár nagyon sokat tanultunk ezalatt, most mégis úgy érezzük, eljött az idő, hogy a megszerzett ismereteinket, kapcsolati tőkénket megosszuk másokkal. Olyan magyarországi vállalkozásokkal, akik nem félnek az újtól, a változástól és a brit piacra lépéstől, mert hisznek önmagukban, termékük és szolgáltatásuk minőségében, és az eredményességben, sőt, anyagi áldozatra is képesek a fejlődés és a növekedés érdekében. Hisznek a sikerben és hisznek bennünk, hogy szakmai csapatunk megfelelő tudásával elérjük a kitűzött célt, és magyar vállalkozásukat az angol piacon a „PROFIT A PROFIKNAK” égisze alatt közösen sikerre vigyük.

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK


 

 H-NET FACEBOOK  // H-NET WEBOLDAL

Szerző: Eat, Move & Smile

Fotó: Susanna Tóth

london

Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülünk! Ha szívesen felhasználnád, kérünk, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, és a H-Net Ltd írásbeli engedélye szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönjük, hogy korrekt vagy!