ÜZLETELJ! KERESKEDJ! GLOBÁLISAN! MINDEN BEFEJEZÉS VALAMI ÚJNAK A KEZDETE

ÜZLETELJ, AVAGY MIÉRT JÓ A MAGYAR VÁLLALKOZÁSOKNAK, HOGY A  BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ EGYESÜLT A GLOBAL BUSINESS GROUPPAL?

Nagy örömmel osztom meg Önnel, kedves Olvasóm, Partnerem, hogy mostantól a londoni központú TRADE BUSINESS GLOBAL  (TBG) keretein belül segítjük a magyar cégek, kis- és középvállalkozások nemzetközi piacra jutását, kereskedelmi képviseletét, sőt, báziscégként működését kis hazánkban. Ez miért jó Önnek és mennyiben más, mint az eddigi tevékenységünk? Nos, ma erről írok kicsit bővebben. Ugye velem tart?

HÁLÁS KÖSZÖNET! 2 ÉV │ 5 RENDEZVÉNY │ 224 VENDÉG │ 72 LEAD │ 24 NEMZET

Akik megtisztelték részvételükkel a BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ Nemzetközi Üzletember Találkozót az elmúlt 2 évben Londonban azoknak azért, akik felvették velünk a kapcsolatot és folyamatosan gondolkodnak a határon túli üzletépítésben azoknak azért, akik pedig most szánják el magukat, hogy elkezdjünk együtt dolgozni, azoknak pedig azért köszönjük a bizalmat, szakmai és emberi támogatást.

Számtalan szegmensből érkező cégek kereskedelmi képviseletét, idegennyelvű kommunikációját segítjük, ha erre lehetőséget kapunk, mint IT, nyomdaipar, megújuló energia, építőipar, gyártó cégek, élelmiszeripar, divat, a teljesség igénye nélkül. Mi eddig azért dolgoztunk nap, mint nap, hogy az innovatív, bátor, külföldi piacok felé kacsintgató magyar kis- és középvállalkozásoknak segítsünk az Egyesült Királyság piacára való bejutásban, a piacszerzésben, hogy ebben a fantasztikus, lehetőségekkel teli országban is sikeres legyen vállalkozásuk.

A múlt időt szándékosan használtam. A BRIDGEHEAD-NOTWORKING™  – bár nagyon szerettük és kellően büszkék is vagyunk rá – megtette dolgát. A mór mehet.

De lássuk csak, miért is előrelépés  a TRADE BUSINESS GLOBAL partnerség?

A HÍD TÚL MESSZE VAN? DEHOGY! KERESKEDJ! ÜZLETELJ GLOBÁLISAN!

Amikor Wilford Augustus TBG CEO ez év júniusában felhívott, hogy cégcsoportja eddigi portfolio bővítésének fontos eleme a nyitás Kelet-Európa felé, és szeretné, ha én lennék az East-Europe Market Entry arca és felelőse, örömömben visszakérdeztem:

– Wilford, biztos ilyen arcot akarsz?
– Pont ilyet! – válaszolta.

A bizalom alapja az az 1 éves együttműködés,  amit a BRIDGEHEAD-NOTWORKING™  vendégeként tapasztalt, valamint azok a tárgyalások, amelyeket közösen vezettünk le a sok-sok magyar céggel.

5 dolog, amit a TBG biztosít a magyar és kelet-európai vállalkozásoknak:

  • Az Egyesült Királyságon kívül globális piacra lépési, terjeszkedési stratégia kidolgozása
  • Jogi képviselet, könyvelés, ingatlan ügyek, marketing, fordítás-tolmácsolás 33 nyelven
  • hiányzó TŐKE, illetve a vállalkozás fejlesztéséhez szükséges anyagi feltételek megteremtése │ A brit kormány STARTUP cégek számára elkülönített alapjából, összeghatár nélkül │ Szakmai és/vagy pénzügyi kockázati tőkebefektetők bevonása │ Pályázati alapok felhasználása, aktiválása
  • A Global Fórum keretében nagykövetségek, kereskedőházak, kamarák számára nemzetközi üzletember találkozók szervezése
  • Ügyfeleink: strart-up cégek, kis- és középvállalatok, nagyvállalatok, közigazgatási szektor, politika-diplomácia
FELKÉSZÜLNI! IDEAS ARE VERY RARELY BORN IN THE BOARDROOM!

Tegye a szívére a kezét, kedves cégvezető társam, hogy hány sikeres üzletének az ötlete született az irodájában?! Kitekinteni, tanulni, inspirálódni mindig kell! Enélkül nem létezik siker! Mielőtt lép egy nagyot a világpiac felé – melyben mi, a TBG csapata minden lépését segítjük-, meghívjuk Önt a következő rendezvényre:

THINK GLOBAL │ Külföldi piacrajutási workshop-nap a LinguaFesten
Helyszín: Akvárium Klub (Erzsébet tér) VOLT LOKÁL terme
Időpont: 2019. szeptember 7. (szombat) 10.00-17.00-ig  fél órás svédasztalos ebédszünettel.

A workshop célja, hogy valódi, gyakorlati támogatást nyújtsunk azoknak a cégeknek, akik növekedni, fejlődni, külföldi piacokat meghódítani szeretnének.

KINEK SZÓL A RENDEZVÉNY?

Olyan magyarországi vállalkozásoknak, akik nem félnek az újtól, a változástól és a brit, illetve globális piacra lépéstől, mert hisznek önmagukban, termékük és szolgáltatásuk minőségében és az eredményességben. Sőt, anyagi áldozatra is képesek a fejlődés és a növekedés érdekében. Hisznek a sikerbenés hisznek bennünk, hogy szakmai csapatunk megfelelő tudásával elérjük a kitűzött célt, és magyar vállalkozásukat mind a brit, mind pedig a világ piacán a „PROFIT A PROFIKNAK” égisze alatt közösen sikerre vigyük.

 H-NET FACEBOOK  // H-NET WEBOLDAL

Fotó: Susanna Tóth

Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülünk! Ha szívesen felhasználnád, kérünk, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, és a H-Net Ltd írásbeli engedélye szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönjük, hogy korrekt vagy!