RETTEGÉS LONDONTÓL, AVAGY…

… mit keres a magyar motoros csizma a Londoni Kereskedelmi Kamara asztalán?

Gondolkodott már angliai cégalapításon? Többször sorra vette már a lehetőségeket, de mindig maradt Önben kérdés? Az Egyesült Királyság Budapesti Nagykövetségének nemrégiben történt felkérésére örömmel mondtunk igent, melynek célja az volt, hogy az Önéhez hasonló kérdésekre saját tapasztalatainkkal adjunk választ, és hozzuk közel az érdeklődők számára a nem is olyan messzi Londont, mint új, profit-termelő üzleti potenciált.

A H-Net Fordító és Tolmácsiroda tulajdonosaiként 2015-ben döntöttünk a londoni cégalapítás mellett, hogy a Magyarországon akkor már 20 éves múlttal rendelkező cégünk nemzetközi leányvállalataként más dimenzióba emeljük a 33 nyelven működő fordítói-, és tolmács tevékenységünket.

SZERETJÜK A VESZÉLYT!

Van egy veszélyes hobbink. Cégtulajdonosok vagyunk. Úgy gondoljuk, mindnyájan, akik saját vállalkozást vezetünk, óriási kockázatot vállalunk. Ha mindehhez még a saját, méltóságteljesen dübörgő Harley-nkra pattanunk, megérezzük azt a szabadságot és szárnyalást, amit mi éreztünk a szigetországban az újabb célok és lehetőségek után kutatva.

BEVÉTEL ÉS PROFIT

A 2 óra 20 perces távolság nem akadály, az ötórai teázás lehetősége Hugh Granttel vagy egy szuper titkos 007-essel viszont garantált. Ha mindez nem számít, csak a tiszta gazdasági szempontok, szintén  jó helyen jár! Angliában a profit elérését vállalkozó-barát környezetben támogatják a britek hasznos, jó szándékú információval ellátva a vállalkozót.

AMIT NYÚJTUNK

Cégalapítással, jogszabályokkal, eljárási folyamatokkal kapcsolatban partnerünk, az ANGOL IRODA nyújt Önnek széleskörű információt. A nyelvismeret akadály? A H-Net Fordító és Tolmácsiroda profi tolmácsai biztosítják Önnek a magabiztos kommunikációt a cégalapítással kapcsolatos ügyintézés során, és azon is túl.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Érdeklik a részletek? Szeretne többet megtudni a londoni cégalapításról, dokumentációról, jogszabályokról és támogatással kapcsolatos lehetőségekről? Kíváncsi rá, hogyan segítjük vállalkozásának piacra lépését és angol nyelvű kommunikációját Budapesttől Londonig? Olvassa el cikkünket, és rendeljünk egy Vodka-Martinit jéggel. Hiszen ezt már James Bond is megmondta: „(Fordítás) Felrázva. Nem keverve.”

A cikk részletesen itt olvasható:

http://fordito-tolmacs-iroda.hu/retteges-londontol-avagy/

 

Küldetésünk:
Az üzleti élet agilis és domináns szereplőit segítjük, hogy mind a hazai, mind a nemzetközi piacon, többnyelvű környezetben is sikerre vigyék projektjeiket. Mi abban a szellemben támogatjuk ügyfeleinket céljaik elérésében, hogy cég és cég között ne legyen idegen nyelv, csak hatékony kommunikáció, azért, hogy partnereink jelentős árbevételt érjenek el.

 

H-NET. FORDÍTÁS FELRÁZVA. SOHASEM KEVERVE.

H-NET FACEBOOK  // H-NET WEBOLDAL

Szerző: Eat, Move & Smile

Photo by David Cohen on Unsplash

london

hnet logoKedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülünk! Ha szívesen felhasználnád, kérünk, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, és a H-Net Nyelvi Központ írásbeli engedélye szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönjük, hogy korrekt vagy!