Rendkívülit alkotni high standard nélkül? Miért kihagyhatatlan a UK-Central Europe Business Summit™ ?

Rendkívülit alkotni high standard nélkül? Miért kihagyhatatlan a UK-Central Europe Business Summit™ ?

UK - CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™ 2020
TECHNOLÓGIA – INNOVÁCIÓ – BEFEKTETÉS
2020. október 06.

Mosolygott már valaha rád a pilótád az ablakon túlról? Volt már részed valaha ekkora világválságban? Bizonyára nem.
Arra most hirtelen nincs ötletünk, hogy a pilóta problémát hogyan oldanánk meg, de arra viszont határozottan van, hogy a koronavírus-járvány okozta krízis kezelésén és az újraindítás első lépésein, az új működési modellek bevezetésén túl mindenképpen szükség van külföldi minták, tapasztalatok, sikertörténetek megismerésére. Ez adhat egy olthatatlan vágyat és inspirációt a cégvezetőnek, hogy fejlődni csak folyamatos tanulással lehet! Olyan erősnek kell lennie a vágynak, mint amikor halálosan szerelmes vagy, és a kiszemelted  újra randira hív.

A világ egyik legerősebb gazdasága a brit gazdaság. Gyógyszeripara is világszínvonalú, aminek köszönhetően 30 évvel ezelőtt már sikeresen adott választ az AIDS megoldására, amiben 35 millió ember meghalt, 70 millióan pedig megbetegedtek világszerte. Hogyan sikerült ez Angliának? Az olthatatlan vágyon kívül még két fő okot említenénk:
Nagy Britannia élt a kontribució elvével,
⦁    azaz összefogva, csapatban dolgoztak, ami egyébként jellemző a sikeres angol gazdaságra és általában a jól teljesítő országokra.
⦁    Valamint kiszolgálták a ZSENIKJEIKET. Ugyanis kellenek a csapatba/cégbe zsenik. A zsenik, akik a gazdaság legfontosabb alkotói. A magyar vízilabda válogatottban soha nem volt 13 zseni. Soha. Mégis sikert sikerre halmoztak kedvenceink, mert az 1-2 zseni mellett ott vannak a “vízhordók”, akik nélkül sem a csapat, sem a gazdaság nem működik.

Az októberi UK – Central Europe Business Summit™-on nemzetközileg is elismert, sikeres londoni üzletemberektől kaphatsz első kézből információt, hogyan is csinálják ők, miért is tudnak a világ élvonalában maradni?

ALKOTHATSZ RENDKÍVÜLIT “HIGH STANDARD” NÉLKÜL? HOGYAN LEHETSÉGES EZ A VÁLSÁG SORÁN?

Geoff Hudson-Searle 30 éves nemzetközi üzletfejlesztési tapasztalatával, kereskedelmi igazgatói, amerikai non-executive  igazgatói tudásával, számtalan stratégiai  menedzsment oktatói múltjával és legutolsó könyvének, a Purposeful Discussions-nek a kimeríthetetlen tudástárával és kapcsolati tőkéjével érkezik októberben a Business Summitra. Ugye ki nem hagynád, hogy meghallgasd tanácsait, sőt, elkezdj vele üzletelni!

Az alábbi videóban remek, jó hangulatú, megfontolandó gonolatokat oszt meg velünk Geoff elsősorban arról, hogy a Covid19 során a sikeres cégvezetők milyen válaszokat adhatnak a kihívásokra a szemléletmód, a kommunikáció és a vezetői stílus megváltoztatásával.

 

MEGNÉZEM A VIDEÓT

KIBERBANDITÁK KONTRA HOLDKÓROSOK. BESÉTÁLUNK A TÖMEGES MEGFIGYELÉS CSAPDÁJÁBA?

A délutáni panelben, kiemelt szerepe lesz a GDPR-nak, mert cégvezetőként és hétköznapi emberként is törekednünk kell arra, hogy  bár nem érezzük magunkat potenciális célpontnak a kiberbanditák céltábláján, de nem szabad elfelejtenünk, hogy az információ hatalom. A cégünkről, magánéletünkről szóló információkra pedig ebben az elszabadult online világban különösen vigyázni kell.
Dr. Richard Bingley, cégvezető, egyetemi tanár, az első UK Global Cyber Academy alapítója beszél az adatvédelem fontosságáról és arról, hogy miért fontos adataink védelme. Hogyan óvhatjuk meg a számítógépünkön vagy az oly népszerű felhőkben tárolt adatainkat a kiberbanditáktól.

 

 

MEGNÉZEM A VIDEÓT

 

MEGHALLGATOM A PODCAST INTERJÚT

Podcast interjú sorozatunk 3. részében  Kövesdi József mutaja be cége innovációjaként  az OKOSFARM megoldásait, valamint Molnár Judit Event Managert, és Tóth Zsuzsanna UK Market Entry Consulting, Alapítót  az alábbi témákról faggatja Bella Rarework:

⦁ Hasznos tanácsok az export-import cégek számára, akik az angol vagy a közép- európai piacon szeretnének megerősödni

A Visegrád 4 országok

⦁ jelentősége és gazdasági ereje az Európai Unión belül

⦁ A stratégiai kapcsolatok jelentősége a befektetőkkel Közép-Európában

⦁ Hogyan fejlesszünk globális vállalkozást, a kapcsolatépítés módjai az angol és a közép-európai piacon?

Mi, a UK – CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™ szervezői újabb és újabb cégek felvonultatásával tesszük nap mint nap erősebbé a résztvevők névsorát.

 

STRATÉGIAI PARTNEREINK:

Vodafone, Senit Ltd, Expedit Nodum Ltd, Pauker Printing Ltd, Navona-Fashion Mastercard, London Chamber of Commerce & Industry, Start-up Campus, British Chamber of Commerce & Industry in Hungary, Budapest Chamber of Commerce & Industry, The Department for International Trade UK and Hungary, Start-up Grind London – Serbian Entrepreneurs, Congolese Chamber of Commerce & Industry

KÉREM A KIÁLLÍTÓI VAGY SZPONZORÁCIÓS KIAJÁNLÓT

Ha szeretnél kiállítói standot, vagy szponzorként a panelben ülni, és a beszélgetésen keresztül információkat is megosztani okos céged okos termékeiről, jelezd szándékodat a szervezőknek!

5 OK, AMIÉRT A BUSINESS SUMMIT KIHAGYHATATLAN SZÁMODRA:

⦁ Londont csupán kezdő lépésnek tekinted a világpiac felé
⦁ érdekel, hogyan kaphat innovációd jelentős pénzügyi támogatást a brit kormánytól
⦁ brit és közép-európai befektetőkkel, angyal befektetőkkel akarsz találkozni, üzletelni
⦁ valós kapcsolatokra akarsz szert tenni a londoni üzleti elit köreiben
⦁ hiszel abban, hogy terméked, szolgáltatásod a brit piacon is sikeres lesz
⦁ hazai nagyvállalatok, gyártók képviselőivel szeretnél találkozni

A UK – CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™ VALÓBAN SEGÍTI CÉGED ANGOL PIACRA JUTÁSÁT?

A válaszunk megvétóztathatatlanul, igen! A szintén megvétózhatatlan okok pedig ebben a rövid, ámde annál tényszerűbb videóban láthatóak.

MEGNÉZEM A VIDEÓT

 

A PROGRAM

8.30 – 9.30 Regisztráció
9.30 Hivatalos megnyitó
9.35 – 10.15 PANEL: Hogyan támogatja pénzügyi forrásokkal az Egyesült Királyság kormánya az angol piacra lépő magyar és közép – kelet európai cégeket, hogyan működik a “private equity” intézménye az angol piaci szereplők számára?
10.15 – 10.30 Kérdezz – Felelek
10.30 – 12.00 Networking, Üzletépítés, Kiállítói standok megtekintése
12:00 -13:00 Ebéd sétahajózás közben
13:00 – 13:45 PANEL: Mi teszi vonzóvá a magyar és közép-kelet európai cégeket az Egyesült Királyság (Kutatás – Fejlesztés) piacán az IT, fenntarthatóság, a megújuló energia és egyéb más high-tech területeken?
13:45 – 14:00 Kérdezz – Felelek
14:00 – 15:00 Networking, Üzletépítés, Kiállítói standok megtekintése
15.00 Záró beszéd
A rendezvény nyelve: angol
Megjelenés: business
Helyszín: Ludwig Hajó, Jászai Mari tér

BUILD BRIDGES! MAKE CONNECTIONS!

Susanna Toth
Alapító
UK - Central Europe Market Entry Consulting

Molnár Judit
Rendezvényszervező
Business Development Manager