Pályázik a céged? A brit kormány elsüti a startpisztolyt január 26-án negatív mérlegű angliai cégek számára is!

Kedves Cégvezető!

Egészségben, sikerekben gazdag 2021-es esztendőt kívánunk!
Biztosak vagyunk benne, hogy már tavaly év végére elkészítetted az idei Üzleti Tervet, és a számaid is ott sorakoznak ez excelben.
Bár akkor még nem tudhattad, hogy a brit kormány akkor is finanszírozza ötletedet, termékedet, ha a céged mérlege negatív.
Sőt, az sem utolsó szempont, hogy fedezetként nem kell tulajdonodat letétbe helyezned ahhoz, hogy ötletedet megvalósítsd.
Reméljük, alábbi információkkal vagy megerősítjük, tápláljuk, vagy elindítjuk benned az angol piacra lépést erősítő tervedet. A január 26-i határidő nagyon közeleg, a visszaszámlálás elindult.
Mi azért dolgozunk nap mint nap, hogy az angol piacra betörni kívánó, innovatív, magyar kis- és középvállalkozásoknak ebben a fantasztikus, lehetőségekkel teli országban is sikeres legyen vállalkozásuk.

ÚJ PÁLYÁZAT INDUL 2021. JANUÁR 26-ÁN!

EGY ÜZLET, AMI NEM TERMEL MÁST, CSAK PÉNZT, AZ ROSSZ ÜZLET

Milyen igaz, ugye? Cégvezetőként ezer és egy dolgot kell szem előtt tartanunk, de a brit kormány pénzügyi támogatási alapjai is – R &D vagy akár a Grand – az alábbi szempontok figyelembevételével dönt a támogatás elnyerését illetően:

  • a) Milyen társadalmi – gazdasági problémára ad megoldást a terméked, szolgáltatásod?
  • b) Miért nem tudta ezt korábban senki sem megoldani? Mitől innovatív?
  • c) Mi az adott szektorban a zavaró tényező és milyen változást jelenthet a termék/szolgáltatás az üzleti életben és milyen hatása lesz a társadalomban?
  • d) Milyen megtérülés, profit (ROI) várható?

JELENTKEZZ BÁTRAN, ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL!

Az új pályázat indul: 2021. január 26.

 

A PÉNZÜGYI TÁMOGATÁSOKHOZ VEZETŐ ÚT

Izgalmas, informatív, inspiráló panelbeszélgetést hallhattunk John McKeown (Accelerate Funding Director) Moderator vezetésével a tavaly októberi UK – Central Europe Business Summit™-on a következő témáról:
“Hogyan támogatja pénzügyi forrásokkal az Egyesült Királyság kormánya az angol piacra lépő magyar és közép – kelet európai cégeket, hogyan működik a “private equity” intézménye az angol piaci szereplők számára?”
A szakértő panelisták :

• Richard Burge Chief Executive of London Chamber of Commerce & Industry
• Krisztina Görög – Director at Department for International Trade
• Vishal H. Kewalramani – Founder, Chairman & CEO The Valkin Group
• Gergő Gulyás – Managing Director Startup Campus London

MEGNÉZEM A PANELBESZÉLGETÉST

MAKE CONNECTION! BUILD BRIDGES!