A NŐ, AKI ELMENT ANGLIÁBA, HOGY MEGCSINÁLJA

DO, TELL & HELP

Hálás vagyok a sorsnak, hiszen a fordítás és tolmácsolás területén szerzett 21 év sikere az, amellyel végül megvalósult a szigetországi álmom. London viszont olyan, mint egy gyönyörű, doromboló macska: mesésen csillogtatja a szemét, puhán nyomja karunkhoz finoman selymes szőrét, miközben ínycsiklandó, finom falatokra vár, és gondolata a hűtőből előkerülő tejesdobozon jár.

Adni kell ahhoz, hogy kapjunk. Sokat kell adni. Én ezt már jól tudom.

Ahhoz viszont, hogy ez Önnek is sikerüljön, és rövid időn belül kimagasló üzleti eredményeket érjen el az Egyesült Királyságban, úgy gondolom, jól jön a segítség. Üzletfejlesztő tevékenységemnek és a londoni üzleti elitben való kapcsolataimnak köszönhetően az elmúlt 2 évben több tucatnyi magyar cégvezetőnek, kis-, és közepes vállalkozónak adok nap, mint nap tanácsot, oldok meg helyzeteket és problémákat a brit piacra lépésüket segítve, ami a hatékony üzletépítéshez elengedhetetlen. A sikeresség pedig számokban mérhető.

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK


DO │ Teszem azért, hogy:

  • helyismeretemmel, tapasztalatommal, londoni kapcsolati tőkémmel segítsem ügyfeleimet a multikulturális környezetbe való beilleszkedésben,
  • a brit piacra szánt termék és/vagy szolgáltatás már a kezdetektől megfeleljen az angliai marketing-  és kommunikációs alapelveknek,
  • a személyes brandépítés hatékony és eredményes legyen.

TELL │ Motivációs előadóként, problémamegoldóként én vagyok az, aki már megcsinálta, és aki most elmondja. Hiszen egy régi zen mondás szerint is a világon a legnagyobb szakadék a „tudom” és a „teszem” között van. Csinálni kell. És én ebben segítek partnereimnek.

HELP │ A cél, hogy segítsek azoknak, akik még nem tudják, nem akarják, vagy nem merik meglépni azt, amiről már régóta álmodnak. Külföldön, vagyis az Egyesült Királyságban. Támogatást, segítséget nyújtok:

  • a piackutatásban, célcsoport meghatározásban és szegmentálásban,
  • adatbázis létrehozásában helyi szakemberekkel,
  • a cégalapításban, székhelyszolgáltatással kapcsolatos adminisztrációban,
  • a könyveléssel kapcsolatban,
  • jogi képviseletben, pénzügyi szolgáltatásban és kintlévőségkezelésben,
  • a brit kormányzati támogatások igénybevételében,
  • pénzügyi és szakmai befektetők felkutatásában.

A jövőt azok formálják, akik hisznek az álmaik szépségében.

ÉS ÖN? VAJON KÖZÉJÜK TARTOZIK?

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK!


london

H-NET FACEBOOK  // H-NET WEBOLDAL

Szerző: Eat, Move & Smile

Photo by Susanna Toth

Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülünk! Ha szívesen felhasználnád, kérünk, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, és a H-Net Ltd írásbeli engedélye szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönjük, hogy korrekt vagy!