Megbízható Cég 2015

A H-Net Nyelvi Központ elnyerte a Megbízható Cég 2015 címet!

Ügyvédet, orvost, vízvezeték-szerelőt és dadust bizalmi alapon választ az ember – valamint így választunk üzlettársat, partnert, beszállítót is.

Mi, a H-Net Nyelvi Központ fordítóirodájában sem teszünk másképp – az adott szót kötelezőnek ismerjük el, a minőségből a fordítási határidők szorításában sem engedünk, és ezzel kivívtuk partnereink megbecsülését, és ennek jelképét, a Megbízható Cég 2015 címet.

Ezt a címet Önnek köszönhetjük, hiszen ügyfeleink és üzleti partnereink visszajelzései és véleménye alapján kaptuk meg. Köszönjük a bizalmát!

Mit is tanúsít ez?

A Megbízható Cég tanúsítvány az ügyfelekhez való becsületes hozzáállás és az etikus, tisztességes cégvezetés bizonyítéka, és mint ilyen, számunkra különösen becses, hiszen 17 éves fennállásunk alatt végig a legmesszebbmenőkig tisztességesen és felelősségteljesen végeztük munkánkat.

Tudjuk, hogy a bizalomért nap, mint nap meg kell dolgozni. Egy pillanatra sem tévedhet az ember morális iránytűje, a szakember hivatásbeli tudása. Nap, mint nap – ez esetünkben több, mint 6200 napot jelent, mely idő alatt folytonosan és szüntelenül építettük azt a képet, aminek a csúcspontja ez a cím.

Az Önnel szerződött fordítók élvezik az Ön bizalmát?

Reméljük, hogy a magyar fordítási piacon még számos olyan fordítóiroda dolgozik, mely méltó az Ön bizalmára. Felelős fordítóirodaként a H-Net Nyelvi Központ példamutatásával folyamatosan azon dolgozik, hogy ez így legyen.

Köszönjük bizalmát!