Londoni kapcsolatrendszeremmel, szakértelmemmel, nagy várakozással érkezem a Business Summitra” üzeni Richard Burge, a City-ből.

Londoni kapcsolatrendszeremmel, szakértelmemmel, nagy várakozással érkezem a Business Summitra” üzeni Richard Burge, a City-ből.

UK - CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™ 2020
TECHNOLÓGIA – INNOVÁCIÓ – BEFEKTETÉS
2020. október 06.

Az innováció, a mesterséges intelligencia nem ismer határokat! Ezt az elvitathatatlan tényt fogjuk az októberi UK-Central Europe Business Summit™-on magyar, angol, közép-európai cégek termékeinek, szolgáltatásainak bemutatásával, kiállító standokkal, informatív előadásokkal, kapcsolatépítő networkinggel még inkább alátámasztani.

Nem is olyan rég, még fekete-fehér TV készülékeken izgultuk végig talpig angol eleganciájú 007-es, azaz James Bond hogyan kéri a Vodka-Martinit mindig felrázva, sohasem keverve. És bizony arról sem volt fogalmunk, hogy a vezetékes telefonjaink helyett az okos mobiljaink - már bocsánat -, de még abba a helységbe is beköltöznek, ahová a király is gyalog jár. Szóval alig telt el pár év, és a világ a technológiának köszönhetően merőben más arcát mutatja.

“LONDONI KAPCSOLATRENDSZEREMMEL, SZAKÉRTELMEMMEL, NAGY VÁRAKOZÁSSAL ÉRKEZEM A SUMMITRA”

Szinte nem telik el úgy nap, hogy valamelyik angol hírcsatornán ne tűnjön fel Richard Bruge. Hol a BBC-n ad interjút, hol egy kerekasztal beszélgetésen érvel az ITV-n, de a SKY is folyamatosan bombázza a COVID19 gazdasági intézkedéseit illetően.

Rá is szolgált az elmúlt 30 éves szakmai karrierjével erre a köztiszteletre, hiszen korábbi pozíciói révén is bejáratos a londoni City befektetői köreibe, kormányülésekre, banki és pénzügyi döntéshozói berkekbe. Számunkra megtiszteltetés, a magyar cégek számára pedig óriási kapcsolatépítési lehetőség a vele való személyes találkozás októberben, a békésen imbolygó Ludwig Rendezvényhajón. A napokban azért lobbizik - az angol cégek érdekeit képvisleve -, hogy az Angliába érkező üzletembereknek, ne kelljen 14 napos karanténba vonulniuk.

Nem mellékes az a tény sem, hogy helyettese, Peter Bishop, a BREXIT tanácsadói kabinet egyik szakértője, heti rendszerességgel egyeztet Boris Johnson Miniszterelnökkel. Peter Bishopot kimondottan sok szál köti Magyarorsázghoz. Mindkettejük maximális támogatását élvezhetjük a Summit szervezése során a megfelelő angol partnerek és döntéshozók megnyerésében. Az alábbi interjúban Richard Burge, a Londoni Kereskedelmi Kamara Elnöke válaszol kérdéseinkre. Többek között beszél a gazdasági mutatókról, arról, hogy mit is hoz a tarsolyában Budapestre, hogyan lehetnek a technológiai unikornisok a COVID19 nyertesei és még megannyi más aktualitásról.

 

MEGNÉZEM A VIDEÓT

“A KAPITALIZMUS CSŐD NÉLKÜL OLYAN, MINT A KERESZTÉNYSÉG POKOL NÉLKÜL”

Frank Borman híres mondása összecseng egyik vendégünk szolgáltatásával. A Navigate Business Recovery  az Egyesült Királyság törvényeit betartva kíméletesebb, anyagilag és időben is elviselhetőbb megoldásokat kínál az európai cégek számára. A cég alapítója és tulajdonosa Vee Bharakda 25 éves szakmai múltjának köszönhetően az üzleti növekedéstől az üzleti túlélésig már számtalan cégnek adott tanácsot, mentett meg presztízst, egzisztenciát, munkahelyeket, családokat. A Navigation Business Recovery szorosan együttműködik a pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozásokkal és magánszemélyekkel, hogy nagyobb esélyük legyen a formális fizetésképtelenség és csőd elkerülésére. Szellemes a keresztnevét alkotó betűkből álló szlogen is: Value, Expertise, Experience = VEE. Azaz, Érték, Szakértelem, Tapasztalat.

Vee igazi motorja nem csak saját cégének, hanem komoly kapcsolati tőkéje miatt az angol üzleti életnek is. Lendületes, jó humorú egyéniség, aki a munka elvégzése után nem veti meg a társasági életet, igazi színfoltja lesz az angol delegációnak a Summiton. Az alábbi videóban egyik nemzetközi szálakat is megmozgató ügyét is elmondja a sok egyéb hasznos információ mellett.

 

MEGNÉZEM A VIDEÓT

MEGHALLGATOM A PODCAST INTERJÚT

A Podcast interjúsorozatunk 3. részében Dr. Némedi Erzsébet is bemutaja cégét, az Expedit Nodum Kft-t, valamint Molnár Judit Event Manager, és Tóth Zsuzsanna UK – Central Europe Market Entry Consulting, Alapítót az alábbi témákról faggatja Bella Rarework:

⦁ Hasznos tanácsok az export-import cégek számára, akik az angol vagy a közép- európai piacon szeretnének megerősödni

A Visegrád 4 országok

⦁ jelentősége és gazdasági ereje az Európai Unión belül

⦁ A stratégiai kapcsolatok jelentősége a befektetőkkel Közép-Európában

⦁ Hogyan fejlesszünk globális vállalkozást, a kapcsolatépítés módjai az angol és a közép-európai piacon?

Mi, a UK – CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™ szervezői újabb és újabb cégek felvonultatásával tesszük nap mint nap erősebbé a résztvevők névsorát.

 

STRATÉGIAI PARTNEREINK:

Vodafone, Senit Ltd, Expedit Nodum Ltd, Pauker Printing Ltd, Navona-Fashion Mastercard, London Chamber of Commerce & Industry, Start-up Campus, British Chamber of Commerce & Industry in Hungary, Budapest Chamber of Commerce & Industry, The Department for International Trade UK and Hungary, Start-up Grind London – Serbian Entrepreneurs, Congolese Chamber of Commerce & Industry

KÉREM A KIÁLLÍTÓI VAGY SZPONZORÁCIÓS KIAJÁNLÓT

Ha szeretnél kiállítói standot, vagy szponzorként a panelben ülni, és a beszélgetésen keresztül információkat is megosztani okos céged okos termékeiről, jelezd szándékodat a szervezőknek!

5 OK, AMIÉRT A BUSINESS SUMMIT KIHAGYHATATLAN SZÁMODRA:

⦁ Londont csupán kezdő lépésnek tekinted a világpiac felé
⦁ érdekel, hogyan kaphat innovációd jelentős pénzügyi támogatást a brit kormánytól
⦁ brit és közép-európai befektetőkkel, angyal befektetőkkel akarsz találkozni, üzletelni
⦁ valós kapcsolatokra akarsz szert tenni a londoni üzleti elit köreiben
⦁ hiszel abban, hogy terméked, szolgáltatásod a brit piacon is sikeres lesz
⦁ hazai nagyvállalatok, gyártók képviselőivel szeretnél találkozni

A UK – CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™ VALÓBAN SEGÍTI CÉGED ANGOL PIACRA JUTÁSÁT?

A válaszunk megvétóztathatatlanul, igen! A szintén megvétózhatatlan okok pedig ebben a rövid, ámde annál tényszerűbb videóban láthatóak.

MEGNÉZEM A VIDEÓT

 

A PROGRAM

8.30 – 9.30 Regisztráció
9.30 Hivatalos megnyitó
9.35 – 10.15 PANEL: Hogyan támogatja pénzügyi forrásokkal az Egyesült Királyság kormánya az angol piacra lépő magyar és közép – kelet európai cégeket, hogyan működik a “private equity” intézménye az angol piaci szereplők számára?
10.15 – 10.30 Kérdezz – Felelek
10.30 – 12.00 Networking, Üzletépítés, Kiállítói standok megtekintése
12:00 -13:00 Ebéd sétahajózás közben
13:00 – 13:45 PANEL: Mi teszi vonzóvá a magyar és közép-kelet európai cégeket az Egyesült Királyság (Kutatás – Fejlesztés) piacán az IT, fenntarthatóság, a megújuló energia és egyéb más high-tech területeken?
13:45 – 14:00 Kérdezz – Felelek
14:00 – 15:00 Networking, Üzletépítés, Kiállítói standok megtekintése
15.00 Záró beszéd
A rendezvény nyelve: angol
Megjelenés: business
Helyszín: Ludwig Hajó, Jászai Mari tér

BUILD BRIDGES! MAKE CONNECTIONS!

Susanna Toth
Alapító
UK - Central Europe Market Entry Consulting

Molnár Judit
Rendezvényszervező
Business Development Manager