London – Prága – BUDAPEST – Szingapúr – India 5 helyszín, 10 előadó! Légy részese az első HIBRID nemzetközi UKCEBS-nak!

UK - CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™
2020 TECHNOLÓGIA – INNOVÁCIÓ – BEFEKTETÉS
2020. október 06.

harley

LONDON – PRÁGA – BUDAPEST – SZINGAPÚR – INDIA! 5 HELYSZÍN, 10 ELŐADÓ! LÉGY RÉSZESE AZ 1. HIBRID UK - CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™ -NAK!

Amikor tavaly novemberben eldőlt, hogy “SUMMIT”- ot rendezünk, akkor még csupán a résztvevő cégek és előadók kimagasló tevékenységére, a TECHNOLÓGIA és INNOVÁCIÓ területén betöltött szerepére gondoltunk a névadásnál az Egyesült Királyság és Közép – Európa között.

Mára azonban új értelmet is nyert a “SUMMIT”. A járványügyi helyzettel nehezített pályán minden gazdasági szereplő, cégvezető – mi is, a szervezők -, a saját magunk által állított summit, azaz hegycsúcs felé törekszünk. Igencsak nehezített pályán, de minél több akadályt legyőzünk a szervezés során, annál biztosabbak vagyunk, hogy a magyar cégek és angol, közép-európai cégek komoly kapcsolatokkal, szemlélet-alakító tudásanyaggal és márkaépítési lehetőséggel távoznak.

Számodra milyen előnyei lehetnek a HIBRID UK-CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™ -nak?
⦁    Beszélgethetsz, kapcsolatot építhetsz előadóinkkal, akik London – Párga – Szingapúr – India helyszíneken várják a lehetőséget veled
⦁    Eldöntheted, hogy az otthonodból online, vagy az elegáns Vision Hotelben, jelensz meg személyesen
⦁    A virtuális tér szélesebb kört is megmozgat, többen csatlakoznak a közvetítéshez, így a kapcsolat- és márkaépítés lehetősége számodra is szélesebb
⦁    Londoni vendégeink a St Paul Cathedral szomszédságában találkoznak, ahonnan az előadásokat közvetítjük, illetve Angliából sok cégvezető szintén a virtuális térben stream-eli a rendezvényt.
⦁    Előre foglalt időpontokban tudsz kapcsolatot építeni, networkingezni magyar és külföldi vendégeinkkel, előadóinkkal.

HÚZZ EGY KÖVÉRET ÉS MOTOROZZ! A HARLEY-DAVIDSON LIVEWIRE™ MODELLJE FELVILLANYOZZA A KÉTKEREKŰEK JÖVŐJÉT

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy szponzoraink között köszönthetjük a 117 éves múlttal büszkélkedő, milliók szívét – és fülét – megdobogtató világmárkát, a HARLEY – DAVIDSON MOTOR COMPANY-t, amely 1903 óta a kétkerekű közlekedés vezető innovátoraként a személyes szabadsággal kapcsolatos álmokat váltja valóra.
Képviseletében a Közép-Kelet Európai régióért felelős Ross Chambers District Manager fogja a fenntarthatóságról, környezetvédelemről, innovációról szóló délutáni panelbeszélgetést tudásával, tapasztalatával erősíteni. Természetesen, mint a céget képviselő manager szívesen áll rendelkezésetekre az előre foglalt networking során is.

A világmárka zászlós hajója – azaz modellje – a LiveWire motorkerékpár, ami az elektromos meghajtású járművek egyik csúcsát jelenti a Harley-Davidsontól.

Valamint a motorkerékpár-piac vezetőiként a H-D teljesíti abbéli kötelezettségét, hogy a legfiatalabb motorosok számára is kínálja az elektromos kétkerekűek teljes termékskáláját olyan motorosokig bezárólag, akik a kiváló minőségű és teljesítményű EV-élményre vágynak.

A Harley-Davidson elektromosmotor-portfoliója jelentős része „A Harley-Davidson új utakat hódít meg” tervnek, amely az új motoros generáció megteremtésének felgyorsításán dolgozik olyan új termékek révén a kiegészítő motorkerékpáros szegmensekben, valamint szélesebb körű hozzáféréssel és elkötelezettséggel a márkakereskedések nemzetközi megerősítésében.

A panelbeszélgetést 14.00 – 15.00 között élvezheted a Vision Hotelben személyesen, vagy online, a virtuális térben. Ross Chambers-szel pedig 15.00- 16.00 óra között tudsz időpontot foglalni személyes kapcsolatépítésre.

5 OK, AMIÉRT A BUSINESS SUMMIT KIHAGYHATATLAN SZÁMODRA:

⦁    Londont csupán kezdő lépésnek tekinted a világpiac felé
⦁    érdekel, hogyan kaphat innovációd jelentős pénzügyi támogatást a brit kormánytól
⦁    brit és közép-európai befektetőkkel, angyal befektetőkkel akarsz találkozni, üzletelni
⦁    valós kapcsolatokra akarsz szert tenni a londoni üzleti elit köreiben
⦁    hiszel abban, hogy terméked, szolgáltatásod a brit piacon is sikeres lesz
⦁    hazai nagyvállalatok, gyártók képviselőivel szeretnél találkozni

Külföldi vendégeink egyre fokozódó érdeklődésére a UKCEBS iránt, valamint   mindannyiunk biztonsága érdekében úgy döntöttünk, hogy még tágasabb, még impozánsabb helyszínt biztosítunk a UKCEBS résztvevői számára.  Az országhatárokon átívelő Dunától, mint helyszíntől nem szakadtunk el, mert a Hotel Vision Budapest szívében várja vendégeinket, a Belgrád rakparton, pazar kilátással az Erzsébet hídra, a Gellért-hegyre.

BUILD BRIDGES! MAKE CONNECTIONS!

SZPONZORAINK, STRATÉGIAI PARTNEREINK:

ukcebs