LONDON OROSZLÁNJAI A MÁJUS 15-I BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓN!

LONDONBAN MÁR FÓKUSZBAN A BRIDGEHEAD-NOTWORKING™

Nem telt el sok idő a Londonban megrendezett első Bridgehead-NOTworking™ üzletember találkozónk óta, ahol huszonkét brit és tíz magyar cég tulajdonosa vett részt annak érdekében, hogy egy izgalmas rendezvény keretében potenciális üzleti partnerekkel ismerkedjenek meg, és egy jövőbeni együttműködés keretében termékükkel, szolgáltatásukkal meghódítsák a brit piacot.

ÉRDEKEL A 2018. MÁJUS 15-I RENDEZVÉNY


LONDON ÜZLETI OROSZLÁNJAI SZAGOT FOGTAK

Az első, idén februárban megtartott rendezvényünk olyannyira sikeres volt, hogy néhány héten belül levél landolt ötórai teánk mellett közvetlenül Susanna Toth részére címezve, benne egy meghívás Bryan Therme-től, a 2400 tagot számláló South London Export and Import Club elnökétől, melyben előadóként kért fel, hogy pontosan 30 percen át beszéljünk Magyarország világpiacon betöltött export-import szerepéről, mutatóiról, termékeiről, az aktuális piaci helyzetről és magáról a Bridgehead-NOTworking™ üzletember találkozóról.

IMÁZSFILM A BRIDGEHEAD-NOTWORKING RENDEZVÉNYRŐL


MIT JELENT EZ ÖNNEK?

A prezentációnkat – mely a méreteit, lakosságát, és nem utolsó sorban gazdaságát tekintve grandiózus India bemutatását követően kapott helyet – egy Magyarországgal kapcsolatos kvízjátékkal kezdtük, és legnagyobb örömünkre közel 40 nemzetközi cég tulajdonosa és képviselője hallgatta végig. Meglepetés volt számunkra, hogy a résztvevők közel háromnegyede helyesen válaszolt fondorlatos kérdéseinkre, figyelembe véve, hogy Közép-Kelet Európát egyedül mi képviseltük a világ minden tájáról, többek között Ugandából, Kongóból, Pakisztánból, Indiából és Svédországból érkező üzletemberek, vállalat tulajdonosok előtt.

A 2400 nemzetközi tagot számláló South London Export and Import Club figyelme megtisztelő és kiemelten fontos számunkra, hiszen olyan üzleti kapcsolatokat jelenthet partnereink részére, ami a Bridgehead-NOTworking™rendezvény nélkül a magyar vállalkozásoknak sok esetben elérhetetlen lenne.

ELOLVASOM AZ exBBC RIPORTERÉNEK BESZÁMOLÓJÁT


MIRŐL SZÓL A BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ

Nemzetközi – budapesti és londoni székhelyeken működő vállalkozásként – felismertük az igényt, hogy szélesítsük és támogassuk a hazai üzletemberek brit piacra lépésének lehetőségét, így hidat képezve a magyar és brit vállalkozások között 2018. MÁJUS 15-én ismét megrendezzük Bridgehead-NOTworking™ üzletember találkozónkat Londonban, a Rileys Sports Bar kellően izgalmas, mégis hagyományőrzően trendi otthonában.


10 OK, AMIÉRT A BRIDGEHEAD-NOTworking™ KIHAGYHATATLAN
  • mert minimum 50 brit cégvezetővel találkozhat
  • mert legalább 15 különböző gyártó-szolgáltató szektor képviselteti magát
  • mert a brit piac nyitott és együttműködésre kész a magyar innovatív és gyártó cégek, szolgáltatások iránt
  • mert célorientált, potenciális ügyfeleket hívunk meg, hogy valós üzletek jöhessenek létre
  • mert nemzetközi üzleti kapcsolatokat épít, ami cégének presztízs
  • mert a NOTworking™ a darts tábla és biliárdasztal mellett zajlik kötetlen, inspiratív hangulatban, ami garancia a kapcsolatépítésre, az üzletkötésre és a bizalom kialakítására
  • mert egy, a helyszínen kisorsolt cégvezető röviden bemutathatja cégét az összes résztvevőnek
  • mert a snacken kívül vendégünk némi alkoholra is
  • mert a helyszín, a Rileys Sportsbar Haymarket, a Piccadilly Circus-től 5 percnyi sétára kellően izgalmas, mégis hagyományőrzően trendi helyszín
  • mert a H-Net Ltd szakemberei támogatják a hazai cégek brit piacra lépésének lehetőségét, hidat képezve a magyar és brit vállalkozások között

Tolmács tevékenységünket természetesen ismét felajánljuk a résztvevőknek, hogy az egyeztetések során a kommunikációt ne zavarhassa esetleges nyelvi akadályt.

REGISZTRÁLOK A RENDEZVÉNYRE


TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAN SZÜKSÉGE?

Londoni üzletember találkozónkkal kapcsolatban további cikkeket, érdekességeket olvashat magyar és angol nyelvű weboldalainkon, illetve kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

H-NET. FORDÍTÁS FELRÁZVA. SOHASEM KEVERVE.

london

H-NET FACEBOOK  // H-NET WEBOLDAL

Szerző: Eat, Move & Smile

Photo by Juhasz Imre from Pexels

hnet