Létezik e-smog mentes – fenntartható divat? Világpremier a UK -Central Europe Business Summiton™-on!

UK - CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™
2020 TECHNOLÓGIA – INNOVÁCIÓ – BEFEKTETÉS
2020. október 06.

Az egészen biztos, hogy vendégeink akár Angliából, akár Közép- Európából érkeznek, az üzleti etikettnek megfelelő, elegáns öltöny-nyakkendőben, vagy kosztümben fognak welcome drink-jükkel koccintani.

Viszont ami egyáltalán nem szokványos, sőt, világpremier!

A világon most először mutatja be a UK – Central Europe Business Summit™-on  az  e-smog védett, fenntartható divat öltözékeit a Navona-Fashion brand!

A Navona-Fashion elegáns üzleti- és utcai ruhaköltményeibe olyan védelmi rendszer kerül, mely kiszűri, csökkenti az ártó elektromágneses sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást, a negatív földsugárzásokat, ezáltal lényegesen csökken az ezen behatások (expozíció) által kialakulható egészségkárosodások, megbetegedések rizikója.

„Hiszem, hogy az elegancia időtlen, egyszerű és stílusos. A NAVONA ruha sikkes, elegáns és persze ellenállhatatlan….és most már e-smog védett is .” – állítja Megla Rózsa tulajdonos, divattervező.

MEGNÉZEM A VIDEÓT

5 OK, AMIÉRT A BUSINESS SUMMIT KIHAGYHATATLAN SZÁMODRA:

⦁    Londont csupán kezdő lépésnek tekinted a világpiac felé
⦁    érdekel, hogyan kaphat innovációd jelentős pénzügyi támogatást a brit kormánytól
⦁    brit és közép-európai befektetőkkel, angyal befektetőkkel akarsz találkozni, üzletelni
⦁    valós kapcsolatokra akarsz szert tenni a londoni üzleti elit köreiben
⦁    hiszel abban, hogy terméked, szolgáltatásod a brit piacon is sikeres lesz
⦁    hazai nagyvállalatok, gyártók képviselőivel szeretnél találkozni

Nagy-Britannia, mint a világ ötödik legerősebb gazdasága, megingathatatlan. Hatalmas piaci potenciált jelent azok számára, akikben van annyi elszántság, kitartás, hajlandóság az anyagi és egyéb áldozatokra, hogy a magyar piacról kilépve termékeiket, szolgáltatásaikat megmérettessék a szigetországban.

Miért is érdemes erőfeszítéseket tenni?

A közlekedési hálózat, a megingathatatlanul tiszta jogi környezet, a kockázatitőke-befektetők innovációra éhes szeme garantálják a sikert az innovatív magyar cégek számára is. Az angyalok, azaz a szakmai befektetői körök központja világszerte elismerten: London. Ez vitathatatlan tény.

  A brit kormány minden eszközzel és 25,000 fonttól egészen a 2 millió fontig terjedő        összegkerettel támogatja az angliai magyar cégeket is, ha bizonyítottan új értéket adnak a technika – innováció területén. Nem az számít, hogy a kutatás a világ mely részén zajlik, de még akár veszteséges is lehet a cég. A tulajdonosi körnek azt kell bizonyítania, hogy a tulajdonukban lévő termék innovatív, van hozzáadott érték. A támogatási rendszer versenyszemléletű, viszont aki elnyeri a támogatást, annak garantált a bekerülés a világ egyik legerősebb gazdasági – kereskedelmi – pénzügyi vérkeringésébe.

MEGNÉZEM A VIDEÓT

Ha szeretnél kiállítói standot, vagy szponzorként a panelben ülni, és a beszélgetésen keresztül információkat is megosztani okos céged okos termékeiről, jelezd szándékodat a szervezőknek!

118344437_753426672110282_7199303102403286945_n
118209536_777740156318838_7434968393027207319_n

A HELYSZÍN ÚJ – A CSODÁLATOS DUNA A RÉGI – A VENDÉGEINK PEDIG BIZTONSÁGBAN

A külföldi vendégeink egyre fokozódó érdeklődésére a UKCEBS iránt, valamint   mindannyiunk biztonsága érdekében úgy döntöttünk, hogy még tágasabb, még impozánsabb helyszínt biztosítunk a UKCEBS résztvevői számára.  Az országhatárokon átívelő Dunától, mint helyszíntől nem szakadtunk el, mert a Hotel Vision Budapest szívében várja vendégeinket, a Belgrád rakparton, pazar kilátással az Erzsébet hídra, a Gellért-hegyre. Míg az épület Dunára néző homlokzata az eredeti, szecessziós stílusjegyeket őrzi, addig az épület modern és különleges belső tereiben a minimal és indusztriális stílus ötvöződik. A Hotel Vision 82 kényelmes vendégszobát kínál a hangulatos belső átriumra néző erkéllyel, 9 tágas luxus lakosztálya pedig csodás dunai panorámával rendelkezik. Ezen kívül a szállodában egy stílusos tapas étterem, egy kellemes wellness részleg és egy modern, 200 fő befogadására alkalmas konferencia terem várja a vendégeket.

BUILD BRIDGES! MAKE CONNECTIONS!

SZPONZORAINK, STRATÉGIAI PARTNEREINK:

ukcebs