Szerződések fordítása

Szállítmányozási szerződésektől kezdve a lízingszerződésekig, mindent fordítunk, ami szerződés. Teljes titoktartás, az ügyfél felé teljes transzparencia, nyomon követés.

Cégiratok fordítása

Külföldi és magyarországi cégbejegyzéshez, lefordítjuk céges iratait, rövid határidővel és akár hiteles igazolással. Cégkivonat, alapszabály fordítása. Külön igényre közjegyzői hitelesítéssel.

Pályázati anyagok fordítása

Engedélyek, hatósági igazolások, tanúsítványok fordítása. Folyamatábrák, megvalósíthatósági tervek, pénzügyi megtérülési tervek fordítása. A pályázathoz kapcsolódó jogszabályi háttér anyagainak fordítása.

Hiteles és hivatalos fordítások

Cégiratokat, cégkivonatot, szerződéseket kérésre hiteles és hivatalos igazolással látunk el, minden európai uniós nyelven, banki és hivatali ügyintézéshez, cégbejegyzéshez.

Kínai, mongol, japán jogi fordítás

Ha Ázsia felé terjeszkedne cége, megbízható és tapasztalt fordítóink segíthetik Önt precíz, szabatos jogi fordításokkal.
jogi fordítás és tolmácsolás

Miért minket válasszon?

Egy jogász évekig tanulja a jogot és a jogi nyelvezetet. A mi fordítóink 18 éve fordítanak jogi anyagokat, így közel két évtizede követik a magyar jog fejlődését, integrálódását az európai jogba.
Ha Ön cégvezető, valószínűleg bármikor előhúz a fiókjából egy magyar nyelvű szerződést, amit mintának használhat egy új szerződés előkészítéséhez. A mi fiókunk mélyén még mongol nyelvű szerződésminta is lapul.

100%-OS VISSZAFIZETÉS

Teljeskörű garanciát adunk a vállalt határidő betartására.

View Course

100%-OS ELÉRHETŐSÉG

Ajánlatkérés esetén 1 órán belül intézkedünk.

View Course

100%-OS MINŐSÉG

Minőségi garanciát vállalunk. Az Ön sikere a Mi sikerünk!

View Course

TELJESKÖRŰ FORDÍTÁS

TELJESKÖRŰ fordítás ügyintézés! Az eredeti formátum garantált!

View Course