Célkeresztben az Egészségünk és az élhető Föld a UK – Central Europe Business Summit™-on

UK - CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™ 2020TECHNOLÓGIA – INNOVÁCIÓ – BEFEKTETÉS2020. október 06.

Mi, a UK – Central Europe Business Summit™ szervezői küldetésünknek tekintjük, hogy olyan INNOVATÍV megoldásoknak adjunk teret októberben, amelyek arra hivatottak, hogy védjék a természetet, környezetbarát megoldásokat kínáljanak, a fenntarthatóság szellemében élhetőbb civilizációt biztosítsanak, és minél több lehetőséggel szolgáljanak az egészségtudatos emberek számára is.

Továbbra is csillogó tekintettel a jövőre fókuszálunk, hogy minél több, nemzetközileg is elismert, sikeres angol üzletembertől kaphass első kézből információt az októberi rendezvényen, hogyan is csinálják ők, miért is tudnak a világ élvonalában maradni? Valamint nem utolsó sorban milyen értékeket képvisel a magyar cégek páratlan kreativitása globális piacokon.  

AZ A BŰVÖS 70%! MERT A VÍZ AZ ÚR!

Lehet, nem véletlen, hogy testünk kb. 70%-a valamint bolygónk felületének is kb. 70%-a víz. Sokan nem is gondolnak bele, hogy szervezetünk méregtelenítése, hidratálása, lúgos közegben tartása alapvető fontosságú a betegségek, fertőzések, gyulladások elkerülésére. Az “az vagy amit megeszel és megiszol” mondás olyannyira is igaz, hogy a megfelelő mennyiségben fogyaszott minőségi ivóvíz megemeli a metabolizmust, erősíti az immunrendszert, pozitív energiákat szabadít fel agyműködésünkben, és egyáltalán bőrünket, hajunkat, egész megjelenésünket fiatalosabbá, energikusabbá varázsolja.

Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy a környezetbarát, 45 éves japán ENAGIC cég képviselői is kiállítóink lesznek a UK- Central Europe Business Summit™-on.

Bemutatják vendégeinknek a forradalmian új, a vízátalakító gépek piacvezető, Gold Standard termékét, a Kangen gépeket.  Az ISO13485 minősítéssel is rendelkező gyógyászati segédeszköz a természetben is megtalálható aktív hidrogénben gazdag ivóvizet készít. A japán kórházak, az Amerikai Rákkutató Intézet, valamint Prof. Hiromi Shinya, az endoszkóp feltalálója is Kangen vízzel gyógyítja betegeit több, mint 30 éve.    

Az innováció megtestesítője azért is a Kangen család, mert 7-féle víz előállítására képesek vízionizáló gépeik, a 2.5PH értéktől egészen a 11.5 PH értékű vízig.

Az aktív hidrogénben gazdag  Kangen víz sejtszinten méregtelenít, megújít, fenntartja a szabadgyökök-antioxidás egyensúlyát köszönhetően az:
⦁    anti-oxidáns és
⦁    lúgosító hatásának, valamint a
⦁    mikro-klaszter szerkezetének. (A gyors felszívódó képességnek köszönhetően a méregtelenítő és a hidratáló hatása felbecsülhetetlen.)

Az pedig szintén mérföldkő, és felbecsülhetetlen értékkel bír, hogy a Kangen gépek használata megkíméli Földünket és szervezetünket a mérgező műanyag palackok használatától!
 

Változtasd meg a vizedet, és megváltozik az életed!

AZ OKOS VÁROS – OKOS NEMZET – ÉS A ZERO SZÉNDIOXID KIBOCSÁTÁS STRATÉGIÁJA

Mark Jenkinson 20 éven keresztül a Siemens londoni központjának, a Global Head of Cities Account Management Office-nak igazgtójaként 100+ okos várost felügyelt.

Mark a délutáni panellbeszélgetésünk, a fenntarthatóság és megújuló energia moderátora –  jelenleg  saját vállalkozását, a CRYSTAL ASSOCIATES céget vezeti -, de korábban ő volt felelőse az okos város, az okos nemzet és a zero szén-dioxid-kibocsátású stratégiák kidolgozásáért és megvalósításáért globálisan.

Korábban rendszeres szakértője volt a BBC World Service Inquiry és a német ZDF2 televízióban az okos városok témájának. Az alábbi videóban pedid a World Climate Summiton láthatjuk:

MEGNÉZEM A VIDEÓT

MEGHALLGATOM A PODCAST INTERJÚT

Podcast interjú sorozatunk 2. részében Lévay Paula, a LanguagePro tulajdonosa, jogi szakfordító, Női Karrier Coach beszél arról, hogyan kell a globális piaci sikerekre törő magyar vállalkozásoknak idegen nyelven kommunkiálni, és miért is kihagyhatatlan számára a nemzetközi kapcsolatépítés a UKCEBS-on.

Molnár Judit Nemzetközi Üzletfejlesztőt, Event Managert, és Tóth Zsuzsanna UK Market Entry Tanácsadót, Alapítót az alábbi témákról faggatja Bella Rarework:

⦁    Hasznos tanácsok az export-import cégek számára, akik az angol vagy a közép- európai piacon  szeretnének megerősödni

A Visegrád 4 országok
⦁     jelentősége és gazdasági ereje az Európai Unión belül

⦁    A stratégiai kapcsolatok jelentősége a befektetőkkel Közép-Európában

⦁    Hogyan fejlesszünk globális vállalkozást, a kapcsolatépítés módjai  az angol és a közép-európai piacon?

Mi, a UK – CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™ szervezői újabb és újabb cégek felvonultatásával tesszük nap mint nap erősebbé a résztvevők névsorát.   

Ha szeretnél kiállítói standot, vagy szponzorként a panelben ülni, és a beszélgetésen keresztül információkat is megosztani okos céged okos termékeiről, jelezd szándékodat a szervezőknek!

5 OK, AMIÉRT A BUSINESS SUMMIT KIHAGYHATATLAN SZÁMODRA:

⦁    Londont csupán kezdő lépésnek tekinted a világpiac felé
⦁    érdekel, hogyan kaphat innovációd jelentős pénzügyi támogatást a brit kormánytól
⦁    brit és közép-európai befektetőkkel, angyal befektetőkkel akarsz találkozni, üzletelni
⦁    valós kapcsolatokra akarsz szert tenni a londoni üzleti elit köreiben
⦁    hiszel abban, hogy terméked, szolgáltatásod a brit piacon is sikeres lesz
⦁    hazai nagyvállalatok, gyártók képviselőivel szeretnél találkozni

A UK – CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™ VALÓBAN SEGÍTI CÉGED ANGOL PIACRA JUTÁSÁT?

A válaszunk megvétózhatatlanul, igen! A szintén megvétózhatatlan okok pedig ebben a rövid, ámde annál tényszerűbb videóban láthatóak.

MEGNÉZEM A VIDEÓT

BUILD BRIDGES! MAKE CONNECTIONS!

ukcebs