Cégkivonat és társasági szerződés hiteles fordítása

 

A cégiratok, például cégkivonat és társasági szerződés hiteles fordítása az alábbi rendelet szerint végezhető:

 

„Cégkivonat hiteles fordítására, valamint a cégjegyzékbe bejegyzendő adatoknak és cégiratoknak az Európai Unió bármely – a cég választása szerinti – hivatalos nyelvére történő hiteles fordítása a szakfordító vagy szakfordító-lektor képesítéssel rendelkezők is jogosultak.”

 

(24/1986. (VI. 26.) MT rendelet a szakfordításról és tolmácsolásról, 6/A§).

 

Mit jelent a cégiratok hiteles fordítása?

 

A cégiratok, így például a leggyakrabban igényelt cégkivonat és társasági szerződés hiteles fordítása azt jelenti, hogy a fenti rendeletben szerint, a cégiratok fordításának teljességét és az eredetivel való egyezőségét a fordítást készítő szakfordító és a fordítóiroda igazolja.
A lefordított dokumentumok külföldön és belföldön hivatalos eljárás során egyaránt felhasználhatók, például cégbejegyzésnél, cégbírósági ügyintézésnél.

 

Milyen céges iratokat fordítunk?

 

A H-Net Nyelvi Központ a cégiratok hiteles fordítása esetén elsősorban, de nem kizárólag, a következő cégiratok lefordítását vállalja az Európai Unió bármely nyelvére:
  • cégkivonat
  • cégmásolat
  • alapító okirat
  • társasági szerződés
  • taggyűlési jegyzőkönyv
  • aláírási címpéldány

 

A cégiratok hiteles fordítása mennyi idő alatt készül el?

 

A cégiratok hiteles fordítása az iratok formai megkötései miatt általában egyszerű feladat, a benne foglalt adatok szakszerű fordítása azonban nagyfokú pontosságot igényel. A H-Net Nyelvi Központ minden fordítási munkáját a megadott határidőre végzi el, így Ön akkor kapja kézhez a fordítást, amikor azokra Önnek szüksége van. Amikor felveszi velünk a kapcsolatot, jelölje meg Ön, hogy mikorra van szüksége a fordításra, és az Ön által megadott határidőre kézhez kapja azt. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot!

 

Cégiratok hiteles fordítása egy napon belül

 

Amennyiben Önnek sürgős a fordítás, a kívánt cégiratok hiteles fordítása akár 24 órán belül is elkészíthető. Vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben egy napon belül van szüksége cégiratok fordítására. Ajánlatot itt kérhet tőlünk.

 

Cégiratok hiteles fordítása garanciával

 

A H-Net Nyelvi Központ fordítóirodája a cégiratok fordítását hiba nélkül végzi el, melyre minőségi garanciát és pénzügyi garanciát is vállalunk, a fordítás költéségre vonatkozóan.

 

Kapcsolódó oldalak:

 

Jogi szakfordítás
Hiteles-hivatalos fordítás
Ajánlatkérés
A 3 leggyakoribb hiba cégkivonat fordításakor