BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ – AZ ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ, AHOL MINDENKI NYER

A BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ SIKERE TOVÁBB FOLYTATÓDIK

Az első, idén februárban megrendezett londoni Bridgehead-NOTworking™ üzletember találkozónk sikere után izgatottan vártuk, vajon hogyan fog alakulni a május közepére tervezett, szám szerint második NOTworking eseményünk. Írtuk a beszámolókat, küldtük a meghívókat és kíváncsian vártuk, ezúttal vajon mekkora érdeklődés lesz a magyar vállalkozások részéről, hogy terméküket, szolgáltatásukat bemutassák a H-Net Ltd kapcsolati tőkéje által biztosított brit gazdasági szektor prominens képviselőinek Londonban a Rileys Sports Barban, egy kötetlen hangulatú, finom falatokkal, játékkal és némi Proseccoval pezsdített estén.

A SPORT – ÉS A BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ MINDENKIT ÖSSZEHOZ

Szeretjük a játékot és hisszük, hogy az igazán gyümölcsöző üzleti kapcsolatok nem a tárgyalóasztal mellett dőlnek el, sokkal inkább egy kötetlen találkozó során, amit most májusban a Bridgehead-NOTworking™ keretében a nyári futball világbajnokság tematikájára építettünk. A magyar és brit üzletemberek 11/42 arányban képviseltették magukat a „rangadón”, és bár az előzetes igényfelmérés nem a sportképességekre, hanem a brit piacra lépés lehetőségeire vonatkozott, hat ország zászlójával – Anglia, Németország, Brazília, Ausztrália, Japán és Lengyelország – a potenciális üzleti kapcsolódásokat figyelembe véve két rövid, hatperces előadást követően csapatokra osztottuk az elegáns társaságot.

Miközben a háttérben egy óriáskivetítőn, valamint további négy kisebb képernyőn rögbi meccs zajlott – a NOTworking™ helyszíneként mégiscsak egy menő sportbárt választottunk – az első körben két csapat biliárdozott, a másik kettő pedig dartsozott. Azok, akik éppen nem voltak versenyben,  networkingeztek, kapcsolatot építettek, majd 20 perc elteltével újabb aktivitás várt a csapatokra. A házi NOTworking™ bajnokságunkat ugyan négykörösre terveztük, de a második kör után már nem volt szükség további „jégoldóra”, mert elindult a kötetlen beszélgetés.

MINDENKI NYER

Boldogok vagyunk. Közel kilenc hónappal ezelőtt megálmodtunk valamit, egy rendezvényt, amolyan üzleti lehetőséget, ami túl azon, hogy számunkra is tartogat újdonságokat és megannyi lehetőséget, abban segít, hogy két ország vállalkozóit összekösse, a keresletet és kínálatot összekapcsolja és elősegítse a hazai vállalkozások Temzén átívelő piacra lépését, új növekedési és gazdasági perspektívát nyújtva ezzel termékeik, szolgáltatásaik értékesítésének növelésére.

Ismét fantasztikus érzés volt, amikor a rendezvény végén, este tizenegy órakor hálásan mosolygó arccal ráztak velünk kezet, és köszönték meg partnereink azt a pár együtt töltött órát, amit hónapok kemény munkája előzött meg. Nekünk ezért éri meg. Hiszen így már nemcsak a 21 éve működő fordító-, tolmács szolgáltatásunk, de Bridgehead-NOTworking™ üzletfejlesztési célokkal létrehozott tevékenységünkkel is lehetőséget teremtünk arra, hogy széles körű minőségi szolgáltatásainkkal maximálisan támogassuk partnereinket nemzetközi sikereik elérésében.

EGY KICSI SZAKMA

Még ha alapvető elképzelésünk az is, hogy a jó üzletek kötetlen formában köttessenek, tudjuk jól, hogy a Bridgehead-NOTworking™ rendezvények népszerűsége a szakmaiságon és a befolyásos vendégek jelenlétén nyugszik. Mindegyik üzletember találkozónk esetében fontosnak tartjuk, hogy az aktuális piaci kérdésekkel kapcsolatban a résztvevők egy érdekes előadás keretében informatív tájékoztatást kapjanak, így ahogy februárban Peter Bishop, a Londoni Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke tartott előadást a BREXIT témakörében, úgy most sem maradhatott a rendezvény rangos személyiségek nélkül. Először Iris Kai, Londonban élő kínai származású cégvezető előadását hallgattuk érdeklődéssel a Pozitív Kommunikáció jelentőségéről.  Meggyőző videofilmje azt szemléltette, hogyan segítette szaktudásával Vilmos herceget diplomáciai útján Kínában. Az előadást Geoff Hudson-Searle író, és a londoni City egyik legismertebb üzletembere követte, aki bemutatta legújabb, Meaningful Conversations című üzleti könyvét, amiből a résztvevőknek néhány dedikált példányt is átnyújtott.

A MAGYAR CÉGEK LONDONBAN IS HÓDÍTANAK

A hazai vállalkozások közül volt, aki az első rendezvény sikerességén felbuzdulva ismét részt kívánt venni, de akadtak bőven új jelentkezők is, így már a meghirdetett határidő előtt elértük a kívánt létszámot. A vállalkozások összetételét tekintve a májusi üzletember találkozón az építőipar és az innováció játszott központi szerepet, de örömmel vettük Szépligeti Ágnes divattervező részvételét is, aki az első találkozó óta megnyitotta Luxuria Moda márkanevű Pop-Up Store-ját London szívében, a King’s Road-on. A magyar vállalkozások közül vendégünk volt a zseniális, világszabadalomnak számító, 3D technológiát alkalmazó Virtual Reality, a kézi manufaktúra termékeiről jól ismert, minőségi burkolatokat gyártó Otti Burkolat Kft., a nemzetközi logisztikai szolgáltatásokat biztosító CompleXpress Kft., a többnyelvű adószakértésben jártas KTR TAX Kft., és az ipari komplexumokat, gyárakat építő KESZ Group, aki szintén London felé kacsintgat.

 

Image video by VisualProduction

MÁR KÉSZÜLÜNK A KÖVETKEZŐRE

A nagy sikerre való tekintettel úgy tűnik, nyáron sem állhatunk meg, hiszen partnereink már a következő Bridgehead-NOTworking™ rendezvényre készülnek. Hihetetlen öröm számunkra, hogy elképzelésünk, üzletfejlesztési koncepciónk ilyen hatalmas piacra lépési potenciált jelent a magyar cégek számára.  Bízunk abban, hogy a Bridgehead-NOTworking™ még számtalan magyar innováció, gyártási technológia és szolgáltatás üzleti sikerét segíti elő üzletfejlesztési szolgáltatásaival az Egyesült Királyságban.


PARTNEREINK MONDTÁK A MÁJUSI BRIDGEHEAD-NOTWORKING ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓRÓL

2018. MÁJUS 15.

***

Vizhányó Ferenc – Construction Consultant

“Minden részletében tökéletesen szervezett üzleti találkozón vehettem részt London szívében.  A megjelentek rövid időn belül a játékos ismerkedés után kötetlenül kötöttek kapcsolatokat egymással. Számomra sok értékes üzleti kapcsolatot hozott az este. Köszönöm szépen a meghívást Susanna! Remélem a következő találkozón is ott lehetek. “


Yuan Sun – GrowthDeck

“I would like to say it was a very fruitful and smoothly organised event last night. There were lots of talking and networking from different business sectors, which was spot on to the aim of the event.”


Szépligeti Ágnes – Luxuria Moda Ltd

“A második Bridgehead-NOTworking üzletember találkozó is remek lehetőség volt, hogy új, potenciális partnerekkel találkozzam, új információkhoz jussak, ami segít a brandem építésében Londonban.”

“The 2nd Bridgehead-NOTworking event was a great platform to meet new potential partners, learn more from expertise on other areas, which always help build my brand.”


Dave Almond – RiskEye

“An excellently organised event with a diverse and interesting delegate mix. I certainly made some promising new contacts. And it was good fun!”


Unyi Gábor, Managing Director – DG2B

“Számomra a  Bridgehead-NOTworking nemzetközi üzletember találkozó egyszerűen tökéletes volt. A célirányosan meghívott cégvezetők nyitottak a további üzletfejlesztésre a magyar innovatív termékeket illetően. Egészen biztosan részt fogok venni a harmadik rendezvényen is”

“Thank you for the perfect event. The invited people were open to discuss about the cooperation and I met potential business partners for trading Hungarian innovations and solutions. Send me the date of the next Bridgehead-NOTworking™ International Business Meeting. I will definitely attend it again.”


Mauro F.Romaldini

“Great event to meet interesting people in different lines of business while having fun over the poll and darts. Definitely worth to make new contacts in a relaxed setting.”


Stephen-J Massey, SjM Executive – Security Consultancy Ltd

“An excellent evening with good and varied company although there were a few I didn’t speak to so hopefully I’ll be able to do so at another event. An excellent evening with an excellent hostess, thank you.”


Geoff Hudson-Searle –Author, Director HS Business Management Limited

„It was a pleasure to be a speaker at the Bridgehead-NOTworking™International Business Meeting on15th May, 2018. I was pleased to join in the festivities and World Cup sporting event of the evening. Such a broad base of international business people from across the globe, collaborating with interesting projects and with purpose. So positive to have so many Meaningful Conversations!”


Craig Maxwell – Maxwell&Sar Management Limited

„The event was very good, fun and a set of tasks from drinking to playing pool, followed by meeting positive business people of all backgrounds and expertise, over all a good mixture of people of people for great networking opportunities.”

 


H-NET. FORDÍTÁS FELRÁZVA. SOHASEM KEVERVE.

london

H-NET FACEBOOK  // H-NET WEBOLDAL

Szerző: Eat, Move & Smile

Photo by Bridgehead-NOTworking™

hnet


Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülünk! Ha szívesen felhasználnád, kérünk, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, és a H-Net Ltd írásbeli engedélye szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönjük, hogy korrekt vagy!