BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ – AZ ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ, AHOL MINDENKI NYER

A BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ SIKERE TOVÁBB FOLYTATÓDIK

Az első, idén februárban megrendezett londoni Bridgehead-NOTworking™ üzletember találkozónk sikere után izgatottan vártuk, vajon hogyan fog alakulni a május közepére tervezett, szám szerint második NOTworking eseményünk. Kíváncsian vártuk, ezúttal mekkora érdeklődés lesz a magyar vállalkozások részéről, hogy terméküket, szolgáltatásukat bemutassák a H-Net Ltd kapcsolati tőkéje által biztosított brit gazdasági szektor prominens képviselőinek Londonban a Rileys Sports Barban, egy kötetlen hangulatú, finom falatokkal, játékkal és némi Proseccoval pezsdített estén.


A SPORT – ÉS A BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ MINDENKIT ÖSSZEHOZ

Szeretjük a játékot és hisszük, hogy az igazán gyümölcsöző üzleti kapcsolatok nem a tárgyalóasztal mellett dőlnek el, sokkal inkább egy kötetlen találkozó során, amit most májusban a Bridgehead-NOTworking™ keretében a nyári futball világbajnokság tematikájára építettünk.

Miközben a háttérben egy óriáskivetítőn, valamint további négy kisebb képernyőn rögbi meccs zajlott – a NOTworking™ helyszíneként mégiscsak egy menő sportbárt választottunk – az első körben két csapat biliárdozott, a másik kettő pedig dartsozott. Azok, akik éppen nem voltak versenyben,  networkingeztek, kapcsolatot építettek, majd 20 perc elteltével újabb aktivitás várt a csapatokra. A házi NOTworking™ bajnokságunkat ugyan négykörösre terveztük, de a második kör után már nem volt szükség további „jégoldóra”, mert elindult a kötetlen beszélgetés.

ÉRDEKEL A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNY


MINDENKI NYER

Boldogok vagyunk. Közel kilenc hónappal ezelőtt megálmodtunk valamit, egy rendezvényt, amolyan üzleti lehetőséget, ami túl azon, hogy számunkra is tartogat újdonságokat és megannyi lehetőséget, abban segít, hogy két ország vállalkozóit összekösse, a keresletet és kínálatot összekapcsolja és elősegítse a hazai vállalkozások Temzén átívelő piacra lépését, új növekedési és gazdasági perspektívát nyújtva ezzel termékeik, szolgáltatásaik értékesítésének növelésére.


EGY KICSI SZAKMA

A Bridgehead-NOTworking™ rendezvények népszerűsége a szakmaiságon és a befolyásos vendégek jelenlétén nyugszik. Mindegyik üzletember találkozónk esetében fontosnak tartjuk, hogy az aktuális piaci kérdésekkel kapcsolatban a résztvevők egy érdekes előadás keretében informatív tájékoztatást kapjanak, így ahogy februárban Peter Bishop, a Londoni Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke tartott előadást a BREXIT témakörében, úgy most sem maradhatott a rendezvény rangos személyiségek nélkül.

ELOLVASOM A TELJES BESZÁMOLÓT


A MAGYAR CÉGEK LONDONBAN IS HÓDÍTANAK

A vállalkozások összetételét tekintve a májusi üzletember találkozón az építőipar és az innováció játszott központi szerepet, de örömmel vettük Szépligeti Ágnes divattervező részvételét is, aki az első találkozó óta megnyitotta Luxuria Moda márkanevű Pop-Up Store-ját London szívében, a King’s Road-on. A magyar vállalkozások közül vendégünk volt a zseniális, világszabadalomnak számító, 3D technológiát alkalmazó Virtual Reality, a kézi manufaktúra termékeiről jól ismert, minőségi burkolatokat gyártó Otti Burkolat Kft., a nemzetközi logisztikai szolgáltatásokat biztosító CompleXpress Kft., a többnyelvű adószakértésben jártas KTR TAX Kft., és az ipari komplexumokat, gyárakat építő KESZ Group, aki szintén London felé kacsintgat.


MÁR KÉSZÜLÜNK A KÖVETKEZŐRE

A nagy sikerre való tekintettel úgy tűnik, nyáron sem állunk meg, hiszen partnereink már a következő Bridgehead-NOTworking™ rendezvényre készülnek. Hihetetlen öröm számunkra, hogy elképzelésünk, üzletfejlesztési koncepciónk ilyen hatalmas piacra lépési potenciált jelent a magyar cégek számára.  Bízunk abban, hogy a Bridgehead-NOTworking™ még számtalan magyar innováció, gyártási technológia és szolgáltatás üzleti sikerét segíti elő üzletfejlesztési szolgáltatásaival az Egyesült Királyságban.

Érdekli, hogy mit mondtak a rendezvényről partnereink?

KLIKKELJEN IDE!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓKRA VAN SZÜKSÉGE?

Londoni üzletember találkozónkkal kapcsolatban további cikkeket, érdekességeket olvashat magyar és angol nyelvű weboldalainkon, illetve kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

 

REGISZTRÁLOK A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNYRE


H-NET. FORDÍTÁS FELRÁZVA. SOHASEM KEVERVE.

H-NET FACEBOOK  // H-NET WEBOLDAL

Szerző: Eat, Move & Smile

Photo by Bridgehead-NOTworking™