AZ ÜZLETKÖTÉS BIZTONSÁGA LONDONBAN BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ 3.0

TÖRETLEN ÜZLETI SIKEREK A BRIDGEHEAD-NOTWORKING™-EN

A londoni Bridgehead-NOTworking™ nemzetközi üzletember találkozóink egyik legfőbb jellemzője, hogy mind a brit, mind a magyar cégvezetők változatos szegmensekből képviseltetik magukat, ami most sem volt másképp: 54 üzletember érkezett a világ minden tájáról, hogy kapcsolatokat építsenek, és megismerjék a magyar vállalkozók szolgáltatásait és termékeit.

bridgehead


SZÍNES CÉGEK, KÜLFÖLDI ÁLMOK

A Bridgehead-NOTworking™ rendezvény éppen attól hatékony és népszerű, hogy ilyen színes. Hiszen ahogy a pénzügyi befektetők megismerkedtek a dalmáciai apartmanházak üzemeltetőjével, a komplex üzletfejlesztési cégek az Ázsiából élelmiszert importáló vállalkozóval, úgy kapcsolódott össze személyesen az indiai iskola igazgatója a trénerrel, a szállítmányozó cég a vagyonvédelemmel, és rázott kezet a darts tábla mellett a telekommunikációs cég vezetője az ügyvédi iroda tulajdonosával és kötött üzletet a légiforgalmi cég a mi varázslatos ruhánkat is tervező NAVONA – Megla Rózsával.

Ezúttal az egyesült királyságbeli Kongói Kereskedelmi Kamara elnöke és alelnöke is megtisztelt bennünket jelenlétével, hogy szélesítve az üzleti lehetőségeket, kapcsolatfelvételre biztassák a cégvezetőket. Csakúgy, mint a Londoni Kereskedelmi és Iparkamara egyik vezetője, Paul Merell, aki lelkesen válaszolt a Brexittel kapcsolatban felmerült kérdésekre és a londoni kamarai tagság nyújtotta előnyökre.

ÉRDEKEL A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNY


VÉDELEM A KIBERBANDITÁK ELLEN

Szeretjük a NOTworkinget. Nemcsak azért, mert a magyar és brit üzletemberek hatékony összekapcsolásával sokéves álmunk vált valóra, hanem azért is, mert az üzletépítés mellett az értékes előadások is partnereink vállalkozásait, működését erősítik. Ahogy korábban már beharangoztuk a Global Cyber Academy képzéseit a kibervédelemről, vendégeink ezúttal személyesen is végighallgathatták az alapítók,Richard Bengley, Graeme McGowan, valamint Geoff Hudson-Searle tanácsadó szórakoztatóan informatív előadását arról, hogy miért fontos adataink védelme, és hogyan óvhatjuk meg a számítógépünkön vagy az oly népszerű felhőkben tárolt adatainkat a kiberbanditáktól.


BIZTONSÁGOS A JELSZAVAD?

Ezt a kérdést tette fel a résztvevőknek Graeme McGowan előadása elején, majd egy vicces, mégis sokunk biztonságát érintő videóprezentálásával hagyta a közönséget, hogy elgondolkodjon az adatvédelem fontosságáról. Hiszen ahogy az interjúban is, ahol számos járókelő árulta el e-mail fiókjának legféltettebb titkát – egy vadidegennek, aki épp filmet készít! -, úgy a való életben is hétköznapi eset, hogy legtitkosabb adatainkat saját keresztnevünk és születési dátumunk kombinációjára bízzuk, miközben nyugodtan hajtjuk álomra a fejünket, mert úgy gondoljuk, ezzel tökéletesen védve vagyunk.

Global Cyber Academy előadása az adathalászatról és a felhőkben tárolt adatok feltöréséről olyannyira sikeres volt, hogy a résztvevők felmérve jelenlegi helyzetüket, nemcsak a nemes borokat hörpintették fel lelkesen, de záporoztatták is kérdéseiket a kurzusokkal kapcsolatban Richard, Graeme és Geoff felé.

ÉRDEKEL A KIBERVÉDELEM


KOMPLEX ÜZLETFEJLESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS – A BRIT PIACI SAJÁTOSSÁGOKRA SZABVA

Felemelő érzés, amikor picit hátralépve pár percig csak a háttérből figyeljük, hogyan beszélgetnek, építenek kapcsolatot partnereink, hogy majd később üzlettel koronázzák meg a befektetett energiát a Bridgehead-NOTworking™ résztvevői. Jó érzés tudni, hogy értéket adunk számukra, valami olyat, amivel tovább tudják építeni, fejleszteni saját vállalkozásukat, és hogy a vagány, mégis hagyományőrzően trendiRileys Sports Barba azért jönnek el a világ minden tájáról, mert ők is hisznek benne, hogy a kapcsolati tőke a 21. század fizetőeszköze.


KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

A Bridgehead-NOTworking™ résztvevőit igény esetén a  személyre szabott, célorientált, potenciális üzleti találkozón túl az alábbi szolgáltatásokkal is segítjük:

 • Piackutatás
 • Üzletfejlesztés
 • Kockázatelemzés
 • Marketing, PR, Brandépítés (online marketing, reklámfilm)
 • Tolmácsolás, fordítás
 • Banki kapcsolat, pénzügyi szolgáltatás
 • Jogi képviselet, bevándorlási szakértő
 • Jogi szakfordítás
 • Könyvelő és adótanácsadó
 • Nyomdai szolgáltatás katalógusok, prospektusok, reklám- és marketing anyagok, szórólapok nyomtatása)
 • Angol cég alapítása

BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ 4.0

2019. február 5-én, immár negyedik alkalommal várjuk szeretettel a Bridgehead-NOTworking™  rendezvényünkre azon magyar cégvezetők jelentkezését, akik termékeiket, szolgáltatásaikat a mi kapcsolati tőkénk és üzletfejlesztési szolgáltatásunk segítségével a brit piacra vinnék.

REGISZTRÁLOK A RENDEZVÉNYRE


PARTNEREINK MONDTÁK A BRIDGEHEAD-NOTWORKING ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓRÓL

2018. OKTÓBER 2.

***

Cedric Longange – Chairman of Congolese Chamber of Commerce in Great Britain

“The meeting was brilliant and very informative while joining the useful to the pleasant. I am grateful I had the opportunity to present an overview of our chamber’s vision of bridging the UK and the DR Congo in trade, business and investment. I would like to tip my hat to Susanna who did an amazing work to organise this relevant business networking event. Thank you! “


Richard Bingely CEO of Global Cyber Academy

“Bridgehead Notworking is a great forum for meeting decision-makers from a wide variety of sectors. The events are fun, interesting and a good investment of time!”


William Kapuku-Bwabwa BSc (Hons) MSc InfoSec ProfDoc| Executive Director of the Congolese Chamber of Commerce in Great Britain

“Thank you very much for organising the event which was very informative, and the network was very useful. I hope that you will inform me if there is any other event, so I can attend as well if possible.”


William Ralston Saul – Gold Extraction Technology Developer

“A truly enlightening talk that opened my eyes to the how exposed we all are when it comes to cyber security and the ever  increasing sophistication of hackers. Also, a great netwoking evening with a true mix of people from different fields of business.”


Patrycja Maksymowicz, Founder Open Solutions & London Business Academy 

“Very well organised evening of diverse connections and interesting talks. Susanna was an excellent hostess and made sure everyone made the most of the event. Bridgehead-NOT-Working is definitely the event to go to if you are looking for international connections.”


Gábor Unyi Managing Director – DG2B

“Thank you for the perfect event. The invited people were open to discuss about the cooperation and I met potential business partners for trading Hungarian innovations and solutions. Send me the date of the next Bridgehead-NOTworking™ International Business Meeting. I will definitely attend it again.”

“Számomra a  Bridgehead-NOTworking nemzetközi üzletember találkozó egyszerűen tökéletes volt. A célirányosan meghívott cégvezetők nyitottak a további üzletfejlesztésre a magyar innovatív termékeket illetően. Egészen biztosan részt fogok venni a következő rendezvényen is.”


Donránszky Attila – Villa Dobra Holiday

“Egy magyar partnerünk ajánlotta a londoni Bridgehead-NOTworking-et.  Az  előadása és a rendezvény is nagyon színvonalas volt. A networking eseményen keresztül  bepillanthattunk a nyugat-európai üzleti kultúrába. Sok új dolgot tanultam, amit beépítek a vállalkozásba, és új embereket is megismertem. Köszönjük a lehetőséget!”

 MAKE CONNECTIONS! BUILD BRIDGES!

 

bridgehead

H-NET FACEBOOK  // H-NET WEBOLDAL

Szerző: Eat, Move & Smile

Photo by Bridgehead-NOTworking™

london


Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülünk! Ha szívesen felhasználnád, kérünk, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, és a H-Net Translation Agency írásbeli engedélye szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönjük, hogy korrekt vagy!