AZ ÜZLET NEM JÁTÉK. VAGY MÉGIS?

BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ – A JÁTÉK AZ ÜZLET RÉSZE

Tudósok kimutatták – talán éppen britek voltak -, hogy a játék az emberi kapcsolatok erősítésén túl pozitív hatással van a munkavégzés hatékonyságára, a taktikus gondolkodásra, a megoldó képességre és az így elvégzett feladatok, tárgyalások eredményességére. Ha a brit kutatókat nem is kérdeztük meg akkor, amikor kipattant fejünkből a Bridgehead-NOTworking londoni üzletember találkozó ötlete, valahogy éreztük, hogy a rendhagyó magyar-brit rendezvény magját, vagyis a hazai termékek és szolgáltatások brit piacra történő jutását a játék kellemesen laza hangulata kell, hogy körül ölelje.

A JÁTÉK AZ ÜZLET RÉSZE

Néhány munkahelyen ez már nem újdonság, hiszen a vezetők már felismerték a játékban rejlő potenciált, így nem meglepő, ha belépve egy irodába csocsóasztalokkal, darts táblával, pingpong vagy éppen billiárd asztallal találkozunk. A számítógép hazai elterjedésével gondoljunk csak vissza a közkedvelt Pasziánszra vagy Mahjong játékra: volt, aki unalomból, de volt, aki délutáni frissítőként szórakoztatta magát a néhány órás perces játékkal.

Az üzleti rendezvényeket úgy szeretjük, ha a kellő szakmaiság mellett teret ad a szórakozásnak – és így a játéknak is -, hiszen tudjuk jól, hogy az igazán jó üzletek nem a tárgyalóasztal mellett köttetnek; a Bridgehead-NOTworking esetében sokkal inkább a billiárd asztalok közvetlen szomszédságában.

Az est helyszínére sem véletlenül esett a választásunk, a Rileys Sports Bar ugyanis mind az értékes bemutatkozás és beszélgetés emelt hangulatához, mind pedig a könnyed csapatjátékhoz tökéletes, hagyományőrzően trendi atmoszférát biztosít, ami a kutatók – és természetesen a sportmeccseket előszeretettel néző brit vendégek – állítása szerint több téren is viszi pálmát. A játék hevében az agyunk ugyanis verseny-funkcióra kapcsol, és mindent megtesz azért, hogy büszkén, energiával telten siker-fröccsöt pumpáljon az agyunkba, és így térhessünk vissza feladatunkhoz, hogy a győztesek érzésével fejezzük be azt, amit elkezdtünk: munkát, megbeszélést, ismerkedést vagy akár egy tárgyalást. Bár a munkahelyek tekintetében problémába ütközhet a kivitelezés, a Bridgehead-NOTworking esetében magunk írjuk a szabályokat, és készíttetjük a billiárd-nyerteseknek járó csillogó trófeákat.

MÉRJÜK A SIKERT

Mint ahogy felelős vezetőként cégünk eredményességét, úgy a Bridgehead-NOTworking üzleti rendezvény játékos kedvű résztvevőinek sikerességét is mérjük. Nem csupán termékeik, szolgáltatásaik brit piacon történő megjelenését, az üzletkötés eredményességét figyeljük gondos tekintettel, de mindazt a potenciált is, amit számukra egy országokon átívelő üzleti kapcsolat jelenthet.

Hiszen az üzlet is egyfajta játék, ami a sikerességhez kell. A Bridgehead-NOTworking üzletember találkozó esetében pedig akkor igazán sikeres, ha többen játszanak, és mégis mindenki nyer.

ÉRDEKEL A KÖVETKEZŐ RENDEZVÉNY? KLIKKELJ A LINKRE ÉS JELENTKEZZ!

JELENTKEZEM!

 

 

BUILD BRIDGES. MAKE CONNECTIONS.

london

H-NET FACEBOOK  // H-NET WEBOLDAL

Szerző: Eat, Move & Smile

Photo Photo by rawpixel.com on Unsplash

hnet

Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülünk! Ha szívesen felhasználnád, kérünk, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, és a H-Net Nyelvi Központ írásbeli engedélye szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönjük, hogy korrekt vagy!