ANGOL ANGYALOK – SZÁRNYAK NÉLKÜL

ANGLIA TÉNYLEG A LEHETŐ LEGJOBB LEHETŐSÉG?

Bármilyen kimenetelű is legyen a BREXIT, Nagy-Britannia, mint a világ ötödik legerősebb gazdasága, megingathatatlan. Hatalmas piaci potenciált jelent azok számára, akikben van annyi elszántság, kitartás, hajlandóság az anyagi és egyéb áldozatokra, hogy a MAGYAR PIACRÓL kilépve termékeiket, szolgáltatásaikat megmérettessék a szigetországban. Miért is érdemes erőfeszítéseket tenni?

Íme 5 megingathatatlan ok:

1. Az angyalok, azaz a szakmai BEFEKTETŐI KÖRÖK központja világszerte elismerten London. Ez vitathatatlan tény. A közlekedési hálózat, a messzemenően garantált tiszta  jogi  környezet, a kockázati tőkebefektetők innovációra éhes szeme garantálják a sikert az innovatív magyar cégek számára is.

2. Az Egyesült Királyság kormánya minden eszközzel és 25,000 fonttól egészen 2 millió fontig terjedő összegkerettel TÁMOGATJA az angliai magyar cégeket is, ha bizonyítottan új értéket adnak a technika – innováció területén. Nem az számít, hogy a kutatás a világ mely részén zajlik, de még akár veszteséges is lehet a cég. A tulajdonosi körnek azt kell bizonyítania, hogy a tulajdonukban lévő termékük innovatív, van hozzáadott érték.

3. A támogatási rendszer versenyszemléletű, viszont aki elnyeri a támogatást, annak garantált a bekerülés a világ egyik legerősebb  gazdasági – kereskedelmi – pénzügyi  vérkeringésébe. Ha bebizonyítható, hogy a részvényesi pénzeszközöket VALÓBAN a  technológiai  fejlesztésre, innovációra használják fel, akkor a vállalkozás költségeinek akár 30% -a is visszaigényelhető. Meglepő módon a szabályok akkor is érvényesek, ha a projekt kudarcot vall.

4. Az angol nyelv a NEMZETKÖZI üzletelés nyelve, London pedig a mai napig deklaráltan a nyugati világ kapuja, a globális üzletelés első állomása.

5. Az Egyesült Királyság egyszerűen fantasztikus hely! Na jó, a kávét kivéve. 🙂

Várjuk szeretettel novemberi INDIA IN FOCUS ROUNDTABLE LUNCH rendezvényünkön, ahol a legjelentősebb befektetői cégek vezetőivel és néhány befolyásos döntéshozóval is találkozhat a Lordok Házából.

A BREXIT LEHET ELŐNYÖS A MAGYAR CÉGEK  SZÁMÁRA

Nem egyszerű dolog olyan témában előadni, ahol számtalan bizonytalan tényező van. Mégis örömmel tettem eleget a felkérésnek  “A BREXIT előnyös is lehet” egész napos  konferencia egyik előadójaként.

Miért is? Egyrészt, mert mindig öröm hazarepülni – eszem ágában sincs ellenállni sem az otthoni ízeknek, illatoknak, sem a jó kis családi-baráti együttléteknek -, másrészt a BKIK, valamint a Piac és Profit szervezésében TALÁLKOZHATTAM olyan magyar cégvezetőkkel, akik még nem, vagy már igen, de mindenképpen érintettek az angol piaci helyzet változásában.

A BRIT-MAGYAR STRATÉGIA

Az előadás során megosztottam a résztvevőkkel azokat a slide-okat, forrásokat, pénzügyi támogatási lehetőségeket, kapaszkodókat a szabályok változásában, amit a „GET READY FOR BREXIT” konferencián a brit kormány szakértőitől hallottam első kézből itt, Londonban.

Izgalmas kérdés a tartózkodási engedély – bevándorlás, az export-import, vámok-adók, adatvédelem, intellektuális tulajdon védelme, a globális és a BRIT PIAC viszonya, az élelmiszeripar, az agrárium, a környezetvédelem területén szolgáltatók teendői, és még sorolhatnám.

Tény, én is belefutottam olyan kérdésekbe, amire ugyanazt tudtam válaszolni, mint a brit kormány szakértői korábban: „NAGYON JÓ KÉRDÉS, köszönöm, erre egyelőre nincs pontos válasz, viszont az alábbi linken kövesse kérem, a változásokat.”

Az alábbi linken LETÖLTHETŐ az előadásom számtalan információval, hasznos névvel, telefonszámmal, weboldallal.

ELŐADÁS LETÖLTÉSE ITT

 angol

Mi, a Trade Bridge Group csapata azért dolgozunk nap, mint nap, hogy az INNOVATÍV, felkészült, külföldi – angliai és globális – piacok felé kacsintgató kis- és középvállalkozásoknak ebben a fantasztikus, lehetőségekkel teli országban és globálisan is sikeres legyen a vállalkozásuk.

REGISZTRÁLOK A RENDEZVÉNYRE │ INDIA IN FOCUS ROUNDTABLE LUNCH

TALÁLKOZZUNK LONDONBAN, NOVEMBER 21-ÉN!
MAKE CONNECTIONS! BUILD BRIDGES!
angol