A Terminator is érkezik a UK – Central Europe Business Summit™-ra?

A Terminator is érkezik a UK – Central Europe Business Summit™-ra?

 

UK - CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT2020

TECHNOLÓGIA – INNOVÁCIÓ – BEFEKTETÉS

Október 5 - 6.  

Budapest

Nos, ha Arnold Schwarzeneggerrel nem is, de Jaisekhar Kothandaraman indiai származású, Londonban élő üzletemberrel mindenképpen lesz alkalma vendégeinknek elbeszélgetni többek között arról is, hogy az általa alapított Witsy nevű cég szolgáltatásai hogyan segítik a magyar cégek munkáját, illetve a nemzetközi piacra kerülését.   

A legtöbb embernek a mesterséges intelligencia szóösszetételről a Terminator című film jut eszébe, vagy valamilyen robot, hiszen a filmekben, könyvekben az AI (Artificial Intelligence - mesterséges intelligencia) legtöbbször ilyen teremtmények képében jelenik meg. A valóság azért nem ennyire meseszerű, szó nincs arról, hogy Terminátorok kaszabolnák a kártevőket.  A mesterséges intelligencia meglehetősen unalmas külsejű számítógépekben formájában ölt testet, számunkra láthatatlanul.Az ilyen technológiák fő feladata, hogy gyűjtsék, rendszerezzék és elemezzék az adatok olyan mennyiségét, amelyre a humán erőforrás, azaz az emberi munkaerő nem lenne képes. Öntanulási képességük elképesztő, ugyanis az AI rendszerek állandóan vizsgálják a már elvégzett munkájukat, tökéletesítik munkamódszereiket, és a lehető legteljesebb mértékig automatizáltan, önállóan működnek emberi beavatkozás nélkül.

 


A WITSY MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁJA A GANGESZTŐL INDULT ÉS MEGHÓDÍTOTTA LONDONT

 

Jaisekhar Kothandaraman indiai származású, és családjával 4 éve Londonba települő  üzletember sikerre vitte ötletét, és cégét Londonban. Panellistaként szívesen válaszol majd kérdéseitekre az angol piacra kerülést nehézségeiről, ugyanakkor a határtalan lehetőségekről és tapasztalatairól.

 

A Witsy  az egyetlen felhő- és mesterséges intelligencia alapú platform, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen szektorban, iparágban az interneten fellelhető összes létező adat forrását 1 napon belül, 6 lépésben felépítsd egy általad megadott témában a segítségével. Használhatod akár üzleti, akár tanulási, képzési célokra. A mesterséges intelligencia alapú platform segítségével globális kapcsolatokat építhetsz, ugyanakkor kontrollálja és rendszerbe helyezi az adathalmazt.

 

MEGNÉZEM A VIDEÓT!

STRATÉGIAI PARTNEREINK:

MOL, Vodafone, Tesco, Shell, Oracle, Microsoft, UK Business Angel’s Association, Mastercard, Mars, Knorr Bremse, , London Chamber of Commerce & Industry, British Chamber of Commerce & Industry, Budapest Chamber of Commerce & Industry, Department for International Trade London, Department for International Trade Budapest, , Startup Grind London, Serbian Entrepreneurs, Congolese Chamber of Commerce & Industry GB, Export - Import Association South London

5 OK, AMIÉRT A BUSINESS SUMMIT KIHAGYHATATLAN SZÁMODRA:

Londont csupán kezdő lépésnek tekinted a világpiac felé

érdekel, hogyan kaphat innovációd jelentős pénzügyi támogatást a brit kormánytól

brit és közép-európai befektetőkkel, angyal befektetőkkel akarsz találkozni, üzletelni

valós kapcsolatokra akarsz szert tenni a londoni üzleti elit köreiben

hiszel abban, hogy terméked, szolgáltatásod a brit piacon is sikeres lesz

hazai nagyvállalatok, gyártók képviselőivel szeretnél találkozni

A PURPOSEFUL DISCUSSIONS LONDONI DEBÜTÁLÁSA VALÓBAN   SEGÍTI CÉGED ANGOL PIACRA JUTÁSÁT?

 

 

A válaszunk megvétóztathatatlanul, igen! Még a “Stay at home!” felhívás előtt remek hangulatú, jazz zenével átitatott, és nagy büszkeségünkre a londoni City-ben Tojaki borral is koccintó baráti és üzleti kör megünnepelte a Purposeful Discussions   című könyv bemutatóját.

A könyv szerzője Geoff Hudson-Searle, 25 éves nemzetközi üzletfejlesztési tapasztalatával, kereskedelmi igazgatói, amerikai non-executive igazgatói tudásával, számtalan stratégiai menedzsment oktatói múltjával és kapcsolati tőkéjével érkezik a Business Summitra. Ugye ki nem hagynád, hogy meghallgasd tanácsait, sőt, elkezdj vele üzletelni! Mert a jó terméken  kívül ahhoz, hogy kiépítsük, vagy bővítsük meglévő kapcsolati tőkénket, elengedhetetlen az üzleti körökben való aktív részvétel, a presztízs megszerzése és a bizalom kialakítása, ami bármilyen egyszerűnek is tűnik, nem megy egyik napról a másikra. Ki kell azt érdemelni, tenni kell érte sokat.  Gondozni, ápolni kell, hiszen ahhoz, hogy örökre elveszítsük, elég egy pillanat. A bizalom kialakítása nem az üres ígérgetéseken múlik, sokkal inkább a tettek igazolnak minket, ezért is fontos már az első kézfogástól a folyamatos kapcsolattartás mind írásban, mind személyesen. A technológia fejlődésével ma már ez is sokkal könnyebb.

 

Ha szeretnél kiállítói standot, vagy szponzorként a panelben ülni, és a beszélgetésen  keresztül információkat is megosztani okos céged okos termékeiről, jelezd szándékodat a szervezőknek!

KÉREM A KIÁLLÍTÓI VAGY SZPONZORÁCIÓS KIAJÁNLÓT

A PROGRAM

 

8.30 – 9.30

Regisztráció

9.30

Hivatalos megnyitó

9.35 – 10.15     PANEL: Hogyan támogatja pénzügyi forrásokkal az Egyesült Királyság

                           kormánya az angol piacra lépő magyar és közép – kelet európai

cégeket, hogyan működik a “private equity” intézménye az angol piaci

szereplők számára?

10.15 – 10.30

Kérdezz – Felelek

10.30 – 12.00

  Networking, Üzletépítés, Kiállítói standok megtekintése 

12:00 -13:00

     Ebéd sétahajózás közben 

13:00 – 13:45

PANEL:

Mi teszi vonzóvá a magyar és közép-kelet európai cégeket az

Egyesült Királyság (Kutatás – Fejlesztés) piacán az IT, fenntarthatóság, a megújuló energia és egyéb más high-tech területeken?

13:45 – 14:00

Kérdezz – Felelek

14:00 – 15:00

  Networking, Üzletépítés, Kiállítói standok megtekintése 

15.00

Záró beszéd

A rendezvény nyelve:

angol

Megjelenés:

business 

Helyszín:

Ludwig Hajó, Jászai Mari tér

 

BUILD BRIDGES! MAKE CONNECTIONS!

 

                 

                                                                         

   Susanna Toth     

Alapító

UK – Central Europe Market Entry Consultant

Associate Partner of Trade Bridge Group

Molnár Judit

Rendezvényszervező

Business Development Manager