“A 12 dühös ember” 5 országból épít hidakat London és Budapest közé!

UK - CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™
2020 TECHNOLÓGIA – INNOVÁCIÓ – BEFEKTETÉS
2020. október 06.

120322484_656758081613720_2313020765905736501_n

„A 12 DÜHÖS EMBER” 5 ORSZÁGBÓL ELŐSZÖR
A UK - CENTRAL EUROPE BUSINESS SUMMIT™   HIBRID KONFERENCIÁN ÉPÍT HIDAKAT LONDON ÉS BUDAPEST KÖZÉ

A nem létezik lehetetlen attitűd az igazán nagy móka – miért is?

Amikor 2019. novemberében úgy döntöttünk, hogy nemzetközi business summitot rendezünk Budapesten, lelki szemeink előtt a következő kép jelent meg:

⦁    kelet-közép-európai és angol cégek, befektetők és szakemberek egy asztalnál
⦁    fókuszban az innováció, a technológia és a nemzetközi piacralépés
⦁    háttérként pedig a szívdobogtató dunai panoráma, amelyet egy kellemesen imbolygó hajó fedélzetén élvezhetnek a pezsgős és koktélos poharakat szorongató résztvevők.

Márciusban majdnem zátonyra futott ez a hajó: a globális járványügyi helyzet miatt lehetetlenné vált, hogy az eredeti forgatókönyv alapján rendezzük meg az eseményt – vagyis csak majdnem lehetetlenné.

A technológiai lehetőségek felhasználásával ugyanis az ország első ilyen témájú, nemzetközi hibrid konferenciájává alakult a UK-Central Europe Business Summit™, hogy a pandémia ellenére a magyar, angol és közép-európai cégek értékes üzleti kapcsolatokkal, szemléletformáló tudásanyaggal és személyes/céges márkaépítési lehetőséggel a zsebükben távozzanak.

ÉLŐBEN? ONLINE? A KÉZFOGÁSON KÍVÜL A KONFERENCIA MINDEN PIXELÉBEN TÖKÉLETES LESZ ONLINE IS! (SZEMÉLYESEN PEDIG EXKLUZÍV HELYSZÍNI PROGRAMOK VÁRJÁK)

A határzár miatt a 12 külföldi előadónk és számtalan, a magyarországi piaci lehetőség felé nyitó angol cég képviselője online csatlakoznak be összesen négy városból (London, Szingapur, Mumbai, Prága), hogy tudást és kapcsolati tőkét osszanak meg egymással.

A magyar résztvevők eldönthetik, hogy a helyszínen, élőben jelennek meg, vagy az otthonuk, irodájuk kényelméből kapcsolódnak be a Summit történéseibe és inkább előre foglalt időpontokban vetik bele magukat a networkingbe.

Miért kihagyhatatlan a UK-Central Europe Business Summit™ hibrid konferencia?

Mert több tucat brit és közép-európai befektető / angyal befektető vár arra, hogy megismerje önt és a termékét, ötletét, vállalkozását
⦁ Mert szeretne több, mint 200 szolgáltató és gyártó cég képviselőjével személyesen (vagy online) találkozni
⦁ Mert London kapu a világpiac felé
⦁ Mert innovációra jelentős (akár vissza nem térítendő) pénzügyi támogatást kaphat a brit kormánytól
⦁ Mert kiállítóink és támogatóink különleges ajánlatokkal és exkluzív programokkal édesítik meg a szakmai tartalmat
⦁ Mert szeretne történelmet írni azzal, hogy részt vesz az első angol-magyar hibrid üzleti konferencián és szívesen koccintana velünk élőben (vagy virtuálisan) a lehetetlen leküzdésének ünnepén itt Budapesten, és londoni partereinkkel virtuálisan?

Akár online, akár offline találkozunk, a Budapest-London híd október 6-án készen áll – már csak át kell sétálnia rajta.

BUILD BRIDGES! MAKE CONNECTIONS!

SZPONZORAINK, STRATÉGIAI PARTNEREINK:

ukcebs