7 HASZNOS TIPP A SIKERES NETWORKINGHEZ

VAJON MI AZ EREDMÉNYES NOTWORKING TITKA LONDONBAN?

Ahogy néhány éve begyűrűzött hazánkba a networking, vagyis a tematikus rendezvény köré szervezett üzletember találkozó, úgy csillant fel szemünkben a lehetőség szikrája, hogy ily módon mutassuk be a H-Net nemzetközi fordító-, és tolmács iroda szolgáltatásait a hazai, majd a londoni piac vezetői számára.

Az évek során számos networking eseményen vettünk már részt, és megtapasztaltuk a londoni rendezvények sajátosságait is, melynek kapcsolatépítő és üzletszerző hatékonysága vitathatatlan, így ennek köszönhetően jelentős kapcsolati tőkét tudhatunk magunkénak már a Temze partján is. A brit és magyar piac képviselőit összekötve Londonban létrehoztuk saját üzleti rendezvényünket, a BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ Nemzetközi Üzletember Találkozót. Célunk, hogy a brit és magyar üzleti  partnereinknek cégprofilra szabott, célorientált, potenciális üzleti találkozó keretében értékes kapcsolatokat biztosítsunk, hogy vállalkozásuk eredményességét szem előtt tartva valós üzleteket kössenek.

De vajon mi a sikeres networking titka itt Londonban, és mi az a néhány egyszerű lépés, melyeket betartva garantáltan eredményes lesz üzletszerző, bevételnövelő tevékenységünk? Tapasztalatainkat  most szívesen megosztjuk a gyümölcsöző üzletkötés elősegítése és támogatása érdekében. Hiszen az üzlet nem játék.

A TELJES CIKKHEZ KLIKK IDE!


1. TERVEZÉS – MINDIG KELL EGY JÓ STRATÉGIA

A networking rendezvények csábítóak, hiszen sok ember találkozik általában egy kellemes helyen, körülvéve minden földi jóval, egyet viszont nem szabad elfelejteni, hogy legfőbb célunk az üzletszerzés, ami miatt rászántuk az időt és az olykor nem kevés pénzt. Ahhoz, hogy megtérüljön a ráfordításunk, készüljünk fel, és gondoljuk át, mit és hogyan szeretnénk értékesíteni úgy, hogy az még véletlenül se tűnjön annak.

2. AZ ELSŐ BENYOMÁS

Bármennyi ideig is beszélgetünk partnerünkkel, a lényeg, hogy nyomot hagyjunk benne! A londoni networkingek bár kötetlenebbek, lazább stílusban, kevésbé „nyomulós” légkörben zajlanak, a cél itt is ugyanaz: DO BUSINESS! Rövid bemutatkozásunk során törekedjünk arra, hogy személyiségünk, mondandónk egy része rögzüljön a közönségben. Feltéve, hogy a másik fél számunkra is potenciális partnert jelent. De vajon honnan tudjuk, ki lehet számunkra gyümölcsöző kapcsolat?

3. ENGEDJÜK ÁT A KEZDEMÉNYEZÉST

Ezzel a lépéssel nem csupán gesztust gyakorlunk beszélgetőpartnerünk felé, de rövid bemutatkozása alatt el tudjuk dönteni, honnan közelítsük meg mondandónkkal, hogy felkeltsük az érdeklődését. Ha esetleg úgy ítéljük meg, hogy nincs közös kapcsolódási pont, tereljük más irányba az eredeti témakört, amely újabb lehetőség felé sodorhat bennünket.

4. UTÁNKÖVETÉS – A LEGFONTOSABB

A rendezvény ideje alatt nyugodtan jegyzeteljünk. Akár a névjegykártya hátuljára is rögzíthetünk pár szót, amihez könnyebben kötjük a partnert. Ezt követően már könnyen vehetjük fel vele a kapcsolatot, amit célszerű is egy-két nappal az eseményt követően megtenni, hogy az új ismeretség ne merüljön a feledés homályába. Hiszen jól tudjuk, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg

TOVÁBBI NETWORKING TIPPHEZ KLIKK IDE!


+1. BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ – A KOMPLEX ÜZLETI CSOMAG

Az évek során szerzett networking tapasztalatainkat néhány hónappal ezelőtt nemzetközi köntösbe bújtattuk, hogy a H-Net elismert égisze alatt már ne csak fordító-, és tolmács tevékenységet végezzünk, hanem hidat képezve a magyar és brit cégvezetők között, BRIDGEHEAD-NOTWORKING™ tevékenységünkkel lehetőséget adjunk a kapcsolatteremtésre, az üzletépítésre.

A szolgáltatás komplexitása, hogy egyrészt értékes, a brit üzleti környezettel kapcsolatos, célirányos előadásokkal egybekötött rendezvényen találkozhatnak a potenciális brit és magyar üzletemberek Londonban, másrészt több évtizedes hátterünknek köszönhetően veretes angol nyelvű marketing tevékenységgel támogatjuk a magyar cégek szigetországi piacra lépését.

Az első, 2018. február 21-i rendezvényünk sikerességét azóta már több fórum is igazolta számunkra, így izgatottan várjuk a következő, MÁJUS 15-én megrendezésre kerülő BRIDGEHEAD-NOTWORKING© üzletember találkozót London központjában, a vagány, kellően izgalmas, és hagyományőrzően trendi Rileys Sportbarban.

Imázsfilm by VisualProduction


!!! A 2018. MÁJUS 15-I RENDEZVÉNY MEGTELT !!!

ÉRDEKLI A KÖVETKEZŐ BRIDGEHEAD-NOTWORKING™

ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ LONDONBAN?

ITT JELENTKEZHET!

hnet