5 OK, MIÉRT ÜZLETELJ LONDONBAN!

PEZSGŐ ÜZLETI ÉLET LONDONBAN!

Londont talán mindnyájan ismerjük annyira, hogy tudjuk, turisztikai szempontból igazán impozáns város. Pezsgő lüktetése hamar megfertőzi az odalátogatót, szinte észrevétlenül kúszik be bőrünk alá a rohamosan fejlődő, mégis hagyományőrző kultúra pintes pohárba töltött frissítő érzése.

Így nem is csodálkozunk azon, hogy a világ minden hatodik lakója az Egyesült Királyság fővárosát választja utazásának célpontjául. De vajon miért olyan vonzó ez a zsúfolt, nyüzsgő, lüktető város üzleti szempontból? Megosztunk pár indokot, miért üzletelnek magyar vállalkozó partnereink Londonban, a H-Net BRIDGEHEAD-NOTworkingnemzetközi üzletember-találkozó szervezésében.


0,5%-os GDP növekedés

Az elmúlt fél évben az Egyesült Királyság GDP-je 0,4 – 0,5%-kal nőtt, ami a gazdasági elemzők szerint a BREXIT után várhatóan duplázódni fog, mellyel együtt létrejöhet egy „Free trade” szabadkereskedelmi zóna, mely bizonyos adófajták megszűnését jelentheti.

Vállalkozói attitűd

A brit vállalkozók szellemiségét, nyitottságát, a jó üzletekhez való pozitív és támogató hozzáállást, valamint a szabad verseny elvét valló, több száz éves múltra nyúló vállalkozói attitűdöt sem a gazdasági változások, sem a kapitalizmus nem ölheti ki belőlük. Éppen ezért nyitottak az új ötletekre, a magyar vállalkozók újításaira, termékeire, és a mindkét fél számára profitot jelentő együttműködésre.

Az Egyesült Királyság a világ egyik vezető gazdasági nagyhatalma

Gazdasági szempontból az Egyesült Királyság a világ ÖT legerősebb országának egyike az USA, Kína, Japán és Németország mellett. Lehet még egyáltalán kérdés, vajon miért is éri meg piacot nyitni a szigetországban?

Magas foglalkoztatottsági arány

Arra a kérdésre, hogy a hazai vállalkozói szférának miért jó, ha az Egyesült Királyságban magas a foglalkoztatottsági arány, több nyomós okunk is van. A legfőbb mégis az, hogy mindez óriási vásárlóerőt, vagyis fizetőképes keresletet jelent. Angliában a foglalkoztatottság még sosem volt a jelenlegihez hasonlóan magas, ha pedig a brit lakosság vásárolni szeretne, amiért hajlandó is fizetni, profitorientált vállalkozóként talán a legjobb, amit tehetünk, hogy piacra lépve Londonban, lehetővé is tesszük nekik.

Magyar vállalkozások támogatása

A H-Net nemzetközileg elismert égisze alatt már nem csupán fordítunk és tolmácsolunk, de BRIDGEHEAD-NOTWORKING© tevékenységünkkel hidat is képezünk a magyar és brit cégvezetők között, hogy egy londoni látogatás keretében lehetőséget adjunk a kapcsolatteremtésre, az üzletépítésre. Hogyan tesszük mindezt? Nézze meg rövid videónkat, és keressen bennünket elérhetőségeinken, hogy időben biztosítsa helyét a 2018. február 21-i üzletember találkozóra Londonban!


Imázs film: VP Visual Production


ÉRDEKLI A BRIDGEHEAD – NOTWORKING© ÜZLETI RENDEZVÉNY?

JELENTKEZEM A RENDEZVÉNYRE!

H-NET. BUILD THE BRIDGE. MAKE CONNECTIONS.


CSATLAKOZNA HOZZÁNK?

Érdekli, hogyan tudjuk idegen nyelvű kommunikációját hatékonyan támogatni? Kíváncsi, milyen területeken működünk együtt közel húsz éve partnereinkkel, harminchárom nyelven segítve munkájukat itthon és külföldön egyaránt? Olvassa el izgalmas, fordítással és tolmácsolással érintett blogbejegyzéseinket, és keressen bennünket elérhetőségeinken.

FORDÍTÁS FELRÁZVA. SOHASEM KEVERVE.

london

Küldetésünk:
Az üzleti élet agilis és domináns szereplőit segítjük, hogy mind a hazai, mind a nemzetközi piacon, többnyelvű környezetben is sikerre vigyék projektjeiket.
Mi abban a szellemben támogatjuk ügyfeleinket  céljaik elérésében, hogy cég és cég között ne legyen idegen nyelv, csak hatékony kommunikáció, azért, hogy  partnereink  jelentős árbevételt érjenek el.

hnet

H-NET FACEBOOK  // H-NET WEBOLDAL

Szerző: Eat, Move & Smile

Videó: Visual Production, Photo by Eva Dang on Unsplash

movies