10 SIKERES CÉG LONDONBAN! AZ ÖNÉ KÖZTÜK VAN?

Egyszer mindenki életében eljön az a pillanat, amikor óriási lehetőség előtt áll. Az emberek 99%-a ezt nem ismeri fel, egyszerűen elsétál mellette.

És Ön? Vajon mit tenne?

Nemzetközi – budapesti és londoni székhelyeken működő vállalkozásként – felismertük az igényt, hogy szélesítsük és támogassuk a hazai üzletemberek brit piacra lépésének lehetőségét, így hidat képezve a magyar és brit vállalkozások között 2018. február 21-én megrendeztük első Bridgehead-NOTworking™ üzletember találkozónkat Londonban, a Rileys Sports Barkellően izgalmas, mégis hagyományőrzően trendi otthonában.

MEGNÉZEM A VIDEÓT


MÁSHOL – MÁSKÉPP

A londoni találkozó az eddig megszokottakhoz képest nem csupán helyszínét, de időtartamát és résztvevőit illetően is rendhagyó volt. A célunk az volt, hogy előzetes igényfelmérés alapján olyan magyarországi vállalkozásokat hívjunk meg, akik a BREXIT-től függetlenül érdeklődnek a brit piaci lehetőségek iránt, így megosztva velünk céljaikat, személyre szabott igényeiknek megfelelően hívtuk meg számukra azon brit cégvezetőket, akikkel a találkozón már konkrét együttműködésekről beszélgethettek.

ÉRDEKEL A 2018. MÁJUS 15-I RENDEZVÉNY


AZ ALELNÖK BESZÉDE

Nagy izgalommal nyitottuk meg az első londoni Bridgehead-NOTworking™ rendezvényt, melyet Peter Bishop, a London Chambers Commers & Industry alelnökének információban gazdag előadása követett az aktuális brit piaci helyzetről, kiemelten a BREXIT során várható változásokról.

A közel félórás, mind jogszabályokat érintő, mind pedig gyakorlati oldalról megközelített átfogó előadásában a Londoni Kamara alelnöke nem titkolta, tartanak a BREXIT-től, hiszen a II. világháború óta nem volt ilyen horderejű változás Nagy-Britannia életében. Épp ezért még nagyobb örömmel és nyitottsággal fogadják az új gazdasági kapcsolatokat, valamint üdvözlik és támogatják a kreatív és innovatív magyar cégeket, termékeket, szolgáltatásokat.

ÉRDEKEL A BRIT PIACRA LÉPÉS LEHETŐSÉGE


A PARTNEREK FELRÁZTÁK. NEM KERVERTÉK.

A résztvevők 1 perces tömör bemutatkozását követően már mindenki tudta, kivel szeretne majd részletesen egyeztetni. Bár tolmács tevékenységünkettermészetesen felajánlottuk a résztvevőknek, profi kollégáink nyugodtan kortyolhatták italaikat, hiszen a magyar partnerek számára a nyelv nem jelentett akadályt, és csupán egy-két különlegesebb témakört illetően volt igény nyelvi támogatásunkra.

Az est hatékony, gördülékeny beszélgetésekkel telt, ahol mindenki megtalálta a maga jövőbeni partnerét, együttműködési lehetőségét, hiszen a rendezvény palettája is a különböző tevékenységektől, ötletektől és a cégvezetők egyéniségétől volt színes.

ELOLVASOM AZ exBBC RIPORTERÉNEK BESZÁMOLÓJÁT


10 SIKERES MAGYAR CÉG LONDONBAN

Izgalmas volt látni, ahogyan a magyar egészségügyi turizmust képviselő HunDental és Porcdoktor kapcsolódott a brit hadsereg ejtőernyős dandárjának képviselőjéhez, majd ahogy a neves londoni brandépítő-, és gyártó specialista a hazai tervezők, NAVONA-Megla Rózsa, valamint Szépligeti Ágnesnemzetközi színvonalon megálmodott ruhakölteményeihez, illetve a Magyarországon IoT piacvezető MOHANet termékei és távfelügyeleti szolgáltatásai is nyitott kapukra találtak a UKtelehealthcare képviselőjénél, és a magándetektív „Sherlock Holmes”-nál egyaránt.

A tíz magyar és 20 brit résztvevő pozitív visszajelzése alapján úgy érezzük, most jött el az idő, hogy megragadva a lehetőséget mi, a Bridgehead-NOTworking™ rendezvényen résztvevő magyar-angol cégvezetők legyünk az az 1%, akik meghatározott céllal, megfelelő hozománnyal a zsebünkben bátran hatosra fordítjuk a kockát.

REGISZTRÁLOK A 2018. MÁJUS 15-I RENDEZVÉNYRE


PARTNEREINK ÍRTÁK A 2018. FEBRUÁR 21-I RENDEZVÉNYRŐL

Fehér József – HunDental
“Ez egy fantasztikusan jó rendezvény volt, köszönöm minden megjelent magyar résztvevő nevében! Nagyra értékelem munkádat, a magyar-angol gazdasági kapcsolatokért tett erőfeszítéseidet, hogy olyan Partnereket találtál, hívtál meg, akikkel valós üzleteket tudunk létrehozni. Kiváló helyszínen, értékes kapcsolatokkal gazdagodtunk, a siker nem maradhat el!”

Graeme McGowan – Technical Director BeCyberSure Ltd & Director Cyber & Security Risk for Optimal Risk Management Ltd
“A great evening and good contacts made… and already been in touch with them. Well done Susanna.”

Dániel Nagy – Barabás Téglakő
“Thank you for your kindness and professionalism. You also have spirit which makes the difference between successful and unsuccessful people.”

Szabó Viktor – Wake Up Johnny
“I would like to say big thank you for Susanna to organising this fantastic event and night for all of us. It has been a really successful evening in terms of making new connections and achieve some of our goals in a short time. I will definitely attend more of these events in the future. Keep up the good work!”

Duncan Bartlett – ex BBC business presenter – editor – journalist
“Well done, Susanna for seeing the big picture beyond Brexit.”


MIÉRT A H-NET?

Mert ez a mi külde tésünk! Kollégáinkkal több mint húsz éve dolgozunk azon, hogy mind a hazai, mind a külföldi vállalkozások piacra lépését és működését a legmagasabb szinten támogassuk fordítás és tolmácsolás tekintetében. Tesszük ezt elkötelezett odaadással, magas szintű hozzáértéssel, amolyan James Bondosan.

MINDIG CSAK FELRÁZVA. SOHASEM KEVERVE.

 Telefon: +36 20 953 3862

forditas@h-net.hu


H-NET. FORDÍTÁS FELRÁZVA. SOHASEM KEVERVE.

london

H-NET FACEBOOK  // H-NET WEBOLDAL

Szerző: Eat, Move & Smile

Photo by Negative Space on Pexels

hnet